Fra 4XL til bare L – pandemien har gitt oss en «ny» Ole Aasen! – ØIF Arendal

Fra 4XL til bare L – pandemien har gitt oss en «ny» Ole Aasen!

«Vandreren» fra Hisøya har gjort mer enn å gå 6 millioner skritt under den pågående pandemien. Han har også gått av seg rundt 30 kilo og gått fra kles-størrelse 4XL til Large. Ikke rart vi er imponert over administrasjonssjefen!

Ingen har en punchline som Ole Aasen. Og i håndballfamilien går han for å være «one liner»-kongen fra Sørlandet. Alltid med kjappe replikker. Alltid med et skråblikk på de han måter på sin vei. For all del lun. Og med et, i alle fall tilsynelatende, velmenende utgangspunkt. Men så absolutt en «spiss» tunge.

Nå har han blitt hakket «hvassere». I alle fall om du, som journalisten av denne saken, er så uheldig å veier mer enn Ole Aasen selv!

Ole har nemlig også redusert matinntaket det siste snaue året med pandemi. Og kombinasjonen av 4 200 kilometer på Mizuno-sko og bedre relasjon til hva han putter i seg, har vært vidunder medisin for «vandreren» fra øya – eller Hisøya som han er nøye med å presisere. Eller som undertegnede fikk høre da jeg kom til Arendal. Det var ikke nok med Hisøya, det måtte være rette postnummer også. Kolbjørnsvik har visst nok det…

Men vi lurer selvsagt på tre ting. Utgangspunktet, vakttapet og nå-vekten?

– Jeg tenker ikke å oppgi vekten da jeg startet. Men kan selvsagt røpe at jeg veier rett over 90 kilo nå, hvor mye veier du? Spesielt det siste kommer med «snert» og et godmodig smil fra Aasen. Og han liker det så gått. Ny-vunnen selvtillit som det gir når absolutt alle klær i klesskapet enten passer eller har blitt altfor store.

Men vi har selvsagt ikke tenkt å «spare» han heller. Så nå gjelder det å lure han ut på glattisen… vi vet hva han har gått ned. Men kan jo ikke bringe rykter videre i disse spaltene. Vi må få han til å bekrefte.

Og han byr selvsagt på mer om seg selv, bare for å plassere en verbal knyttneve der han vet det gjør som vondeste…

– Hvor mye har du gått ned? Kommer det humrende fra Ole. – Du får si i fra når du nærmer deg 30 kilo, smiler han.

Flott, nå kan vi sette det på trykk. Ole Aasen har veid godt over 120. Og han har gjort en fantastisk innsats.

Så får «journalisten» også røpe at Oles vektreduksjon har vært til stor inspirasjon og motivasjon for egen innsats. Akkurat på det område er Ole Aasen et stort forbilde. Og kanskje kan han inspirere andre som ser at det er mulig, selv i godt voksen alder, å (bokstavlig) gå av seg noen kilo.

Gratulerer Ole Aasen. Vi er imponert. Og du er tross alt, lettere å prate med nå!

Redaksjonell bemerking etter klage fra Ole Aasen:
– Jeg har aldri veid over 120 kilo. Dessuten må du trekke fra en XL-størrelse. Det er bare du som har hatt 4XL!