Ole Aasen: – Vi «dobler» parkeringskapasiteten på lørdag! – ØIF Arendal

Ole Aasen: – Vi «dobler» parkeringskapasiteten på lørdag!

Som følge av at Sam Eyde vgs har kommet langt i sin siste utbygging kan man til morgendagens kamp åpne opp et nytt parkeringsområde. - Det medfører en tilnærmet dobling i antall parkeringsplasser, skryter ØIF Arendals administrasjonssjef, Ole Aasen godt fornøyd foran storkampen lørdag.

Alt legges til rette på beste vis foran lørdagens store kamp i Sparebanken Sør Amfi. Nå har Per Carsten Michelsen og Ole Aasen også klart å frigjøre nye parkeringsplasser «bak» skolen. Så mange at det neste dobler parkeringskapasiteten på anlegget.

– Med mer enn 700 parkeringsplasser i området skal det være veldig god kapasitet. Det er selvsagt til stor glede for vårt publikum. Og det letter også belastningen på alle naboer i området.

Den siste store parkeringsplassen som nå kan tas i bruk ligger «bak» skolen.

– Det er riktig. Når man kommer fra Harebakken er det første rundkjøringen man kommer til når man ser Sam Eyde vgs. Der tar man til høyre umiddelbart. Der vil man bli henvist videre av velvillige parkeringsvakter. Det er også samme veien ut igjen. Det letter logistikken også etter kampen, forklarer Ole.

Det betyr at det altså er ingen grunn til ikke å legge turen opp til Sparebanken Sør Amfi og lørdagens storkamp mellom ØIF Arendal og Frisch Auf Göppingen. Kampstart kl. 17.00.