Ole Aasen på Island: – Jeg gikk etter lukten! – ØIF Arendal

Ole Aasen på Island: – Jeg gikk etter lukten!

Han er ØIF Arendals reiseleder på Island, administrasjonssjef Ole Aasen. På siste trening før kamp var spilleskoene til Sondre Paulsen sporløst forsvunnet.

– Det er late dager på Europacup, ler Ole med referanse til at gutta nyter dager med lite å gjøre bortsett fra treninger og kamper når de er ute for å forsvare klubbens ære i Europa.

Saken fortsetter under bilde av kampsponsorene

Kampsponsorer

Det er en ting han synes er virkelig «sært» når håndball-lag er på felles reiser.

– La meg si det sånn at når voksne gutter trener flere ganger om dagen, hjelper det ikke om de har to par å bytte på. Og når føttene ikke står oppe i skoene, får «odøren» fritt spillerom, sier han litt forsiktig. Men han rapporterer også om en veldig stor fordel!

– Jo, det var sånn at Sondre ikke hadde skoene når vi kom til hallen for å trene. Så jeg ble sendt på oppdrag tilbake til hotellet for å hente dem.

Det var litt av en opplevelse skal vi tro Aasen…

– Det var i grunn ikke så vanskelig å finne. For å si det forsiktig. Håndballgutter setter skoene på utsiden av eget rom når de ikke er i bruk. Og det har sin åpenbare grunn, ler han.

– Den eneste tingen som gjorde det litt ekstra vanskelig å finne skoene til Sondre var at Eirik Heia Pedersens ekstra sko stod i nærheten…. det var de jeg av åpenbare årsaker gikk på først….

Husk returkampen går neste lørdag kl. 17 – oktoberfest kl. 18.30!