Ingen enkel oppgave på Island – ØIF Arendal

Ingen enkel oppgave på Island

I morgentimene i dag reise ØIF Arendal-gutta til Kjevik. 05.00 startet første etappe på vei mot sagaøya for å skape et Europacupeventyr.

Alle husker vi sist ØIF Arendal spilte akkurat i denne Europacupen, EHF-cupen. Det var da man holdt på å gjøre å sette skrekkbølger i hele håndball-Europa. Det var da ØIF Arendal holdt på å slå Göppingen i Tyskland.

Akkurat det uavgjort resultatet på bortebane har vært klubbens beste E-cup prestasjon gjennom tidene.

Klubben har som målsetting å sette Europacup-rekord inneværende sesong. Skal det skje må man først gjøre opp med FH Hafnarfjördur.

Det islandske laget har allerede vært ute i en runde i Europacup og slått ut belgisk motstand. Likefullt må våre gutter klare oppgaven. Den blir ikke enkelt.

FH Hafnarfjördur er et godt islandsk lag. I sesongen 2017/2018 gikk laget helt til «PlayOff» runden. Forrige sesong tapte de imidlertid i akkurat denne runden, i andre kvalifiseringsrunde.

Kampsponsorer

Uansett hva det islandske laget kan skape av trøbbel, så har ØIF Arendals utfordring så langt denne sesongen faktisk ikke vært motstanderen. Men det å komme opp på det sportslige nivået som spillerne viste i oppkjøringen.

Og nettopp det siste elementet gjør oppgaven litt større enn den ellers ville vært.

Samtidig så er det selvsagt også slik at Europacup også gir en god mulighet til å ta den omstillingen som vi alle venter på. To flotte internasjonale kamper til å løfte nivået opp der vi så inderlig vell ønsker å se gutta.

Så håper vi et et godt borteresultat gir grunnlaget for å fylle Sparebanken Sør Amfi lørdag 12. oktober til siste og avgjørende kamp mot Island, mot FH Hafnarfjördur.

Og når det er gjort, da håper vi publikum er med på få fylle opp til Oktoberfestival i samme hall.

Har du ikke kjøpt billetter til festen ennå? Det kan du gjøre her.

Bli med på håndball- og oktoberfest!