Ole «spanderer» lotteri på Svermen! – ØIF Arendal

Ole «spanderer» lotteri på Svermen!

Når Halden kommer til Arendal for å spille semifinale i norgesmesterskapet tirsdag 13. november, har ØIF Arendals administrasjonssjef Ole Aasen bydd supporterklubben alle inntekter fra lotteriet. Og leder Jørn Holmestrand har ikke vært sen om å slå på storetrommen. - Vi håper å sette lotterirekord, kommer det entusiastisk.

– Svermen er en uvurderlig ressurs for klubben. De stiller opp i alle sammenhenger. Er mest synlige som supportere i hallen, både på borte- og hjemmekamper, skryter Ole Aasen.

– Under Jørn Holmestrands vinger, har vi fått etablert en reisende supporterkultur som gjør ØIF Arendal til en av de unike klubbene i Norge. Det er klart at når Svermen fyller 10 år, skal også vi i klubben feire dem. Det gjør vi bl.a. ved å by på muligheter slik at supporterklubben kan få noen inntekter som reduserer reisekostnader når de reiser land og strand rundt for å støtte favorittlaget.

– Vi lager en variant på det vanlige lotteriet. Ivrige Svermere skal selge de samme loddene. Denne gangen koster de litt ekstra, nemlig kr. 50,- pr. stykk. Det gjør vi fordi vi har skaffet fire skikkelig flott hovedpremier, forteller Svermen-leder Jørn.

Premiene er:
Gavekort hos Amiga Garderobesystemer kr. 5 000,-
Gavekort Kragerø Spa og Resort kr. 2 500,-
Morinda Luxus hudpleiesett Temana for dame/mann fra Ketil Opdahl og Erik steller – verdi kr 2 500.
Splitter ny iPhone6 32GB fra Elkjøp Phonehouse på Amfi, verdi kr. 3 000,-

I tillegg er det de vanlige premiene sjokolade, håndballer og litt «småsnacks».

– Det blir storflott trekning i pausen, avslutter en spent Svermen-leder. Han gleder seg til en trekning hvor hovedpremiene har en totaltverdi på nesten 15 000!