Han var ØIF Arendals beste spiller i desember! – ØIF Arendal

Han var ØIF Arendals beste spiller i desember!

VM i Egypt 2021 er kun noen dager unna og av den grunn så holder også Rema1000-ligaen for herrer fri ut januar. Derfor vil ØIF Arendals beste spiller i desember 2020 trone «øverst på pallen» i en måned lengre enn hva en normalt gjør. Se hvem som er vår beste mann fra det tøffe kampprogrammet som var rundt juletider.

Det er kampfri måned for ØIF Arendal og resten av lagene i Rema1000-ligaen for herrer. I den anledning så passer det godt å se tilbake på et tøft juleprogram i første del av 2020/2021 sesongen.

For i desember spilte ØIF Arendals gutter 4 tøffe kamper. Nærbø i Nye Loen, Bækkelaget i Sparebanken Sør Amfi, Haslum i Nadderudhallen og Elverum i Terningen Arena. Det ble kanskje ikke helt den poengfangsten vi på forhånd hadde håpet på, men vi må nok allikevel si oss fornøyd med poengene vi tok i henhold til hvordan kampene utspilte seg.

I anledning desember måned så skal vi naturligvis også se på hvilken ØIF Arendal spiller som pekte seg mest ut blant alle spillerne. For etter hver kamp så har ØIF Arendals spillerbørs jury gitt poeng til ØIF Arendals beste spillere.

I desember måned så var jury klar på at Josip Vidovic var vår beste mann. For etter å ha tatt poeng i samtlige kamper så var det liten tvil om at det var den (norsk-) kroatiske playmakeren som skulle vise seg å bli ØIF Arendals beste spiller i desember måned.

Se spillerbørs fra Nærbø
Se spillerbørs fra Bækkelaget
Se spillerbørs fra Haslum
Se spillerbørs fra Elverum

Vi gratulerer Josip Vidovic og krysser fingrene for at han er minst like god når FyllingenBergen kommer på besøk i starten av februar.