Revansje og tabelltopp for Nødlandslaget! – ØIF Arendal

Revansje og tabelltopp for Nødlandslaget!

Norge tok i kveld i mot Hviterussland i Nadderudhallen. Der skulle nødlandslaget levere sakene, men det uten våre ØIF Arendal gutter. Slik var kampen.

BAKGRUNN: Hoffstad og Vildalen klar for landskamp på hjemmebane!

En sterk start for Norge som tidlig fikk en luke. Det var mye takket være et svært svakt lag fra Hviterussland innledningsvis. For gjestene skulle ikke få ballen i nettet før nærmere 11 minutter. Naturligvis skal også det norske laget belønnes for godt forsvarsspill, men innledningsvis så virket hviterusserne svært tunge og energi løse.

Så skulle det plutselig si stopp for Norge, for etter at Hviterussland skulle få sin første scoring så skulle hjemmelaget begynne å bomme på mål. Den målløse perioden skulle vare i nesten 7 minutter. Hvor Norge får ballen i mål på et litt rotete angrep. Til midtveis i 1. omgang sto det 6-5 til Norge.

Det var ingen stor eller målrik kamp vi var vitne til i første omgang. Mot slutten tok det seg noe opp tempomessig, men det skulle allikevel bli dårlig uttelling fremover.

Pauseresultatet var 11-10 til Norge.

2. omgang skulle begynne som 1. omgang sluttet. Men gjestene skulle vise at selv om de var et lag full av debutanter så kunne de også spille håndball. tidvis kom de også i ledelsen i Nadderudhallen. Heldigvis så skulle våre landsmenn våkne og styre mer og mer av kampen igjen (som til å begynne med).

Kampen tikket mot slutt i favør Norge. Våre ØIF Arendal gutter holdt stort sett benken varm med unntak av at Olaf Ritcher Hoffstad som fikk to sekund under Barthold sin utvisning. Sistenevnte spilte for øvrig en veldig god kamp og hadde 9/9 scoringer. Til slutt var han også såpass ivrig på en kontring at han hentet ballen utav målet til det hviterussiske laget for å få spillet i gang igjen.

Det skulle Barthold også belønnes for, for Norge går forbi Hviterussland på tabellen med innbyrdes oppgjør med flere mål på bortebane.

Våre ØIF Arendal gutter fikk ikke prøvd seg i ytterligere grad enn Olafs få sekunder, men det gjør ikke så mye for jobben er gjort og Nødlandslaget får meget bestått.

Sluttresultatet ble 25-17 til Norge.