Hoffstad og Vildalen klar for landskamp på hjemmebane! – ØIF Arendal

Hoffstad og Vildalen klar for landskamp på hjemmebane!

I kveld spilles den 2. EM kvalifiseringskampen mot Hviterussland. Denne gangen går kampen hjemme i Norge i Nadderudhallen. Det er en kamp som Olaf Ritcher Hoffstad og Hermann Vildalen ser frem til!

I kveld klokken 18:00 står våre to gutter og resten av nødlandslaget klare for å spille 2. EM kvalifiseringskamp mot Hviterussland. Denne gangen er også ØIF Arendals Hermann Vildalen med i troppen.

– Det blir gøy å representere Norge igjen, sier Hermann Vildalen.

– Jeg fikk beskjed etter kampen i Minsk om at de ønsket å ha meg med til returoppgjøret. Så da satt jeg meg i bilen med det samme og kjørte til Gardemoen for å møte Olaf og resten av nødlandslaget.

Hermann sjekket dermed inn på samme hotell på Gardermoen som resten av nødlandslaget soner karatene på etter turen til Minsk.

LES OGSÅ: Landslagsdebut for Olaf Ritcher Hoffstad!

Hermann Gabriel Vildalen og Olaf Ritcher Hoffstad er klar for å slå tilbake for Norge i kvelds kamp mot Hviterussland. Foto: Privat

Med jevnlig testing etter ankomst på hotellet så er våre gutter friske og raske og klar for det 2. møte med Hviterussland. Etter kampen i Minsk ble det spådd at hviterusserne ville sende et nødlandslag slik som Norge har gjort den siste tiden. Det fikk Tv2 også bekrefte tidlig på fredag ettermiddag.

Det riksdekkende mediehuset skrev at med tanke på VM-deltakelse like rundt hjørnet så tar ikke Hviterussland noen risiko på smitte eller å havne i karantene. Kun én av Hviterussland-spillerne fra tirsdagens kamp er med på flyet til Norge. 

I tillegg er det hele elleve debutanter og kun fire spillere med landskamper på CV-en fra før som kommer fra Hviterussland til dagens kamp i Nadderudhallen.

Men selv om det kommer et yngre og mer urutinert lag enn hva det norske nødlandslaget møtte i Hviterussland så skal en ikke tro automatisk på seier av den grunn. For tilfellet er slik at en vite lite av hva som faktisk venter Hoffstad, Vildalen og co når dagens kamp starter. Men flere av landslagsstjernene og landslagssjef Christian Berge er positiv før det braker løs.

– jeg tror det er en mulighet til å slå det laget på hjemmebane. Med litt trygge omgivelser og flere treninger så tror jeg på en bedre prestasjon og et revansjesugent Norge, forteller den norske landslagssjefen til Tv2.

Men det er ingen tvil om at det i dagens kamp handler å ha tunget beint i munnen og fokusere på seg selv og eget spill. Det gleder vi oss også til å se, for det hadde det vært gøy å se litt ØIF Arendal spill i dagens viktige EM-kvalifisering kamp som kan bli avgjørende om landslaget tar førsteplassen i EM-kvalik gruppen sin…

Se Norge – Hviterussland ser du i kveld på Tv2 eller på tv2sumo fra kl. 18:00

PS. Norge tapte den første kampen mot Hviterussland 25-33.