Superstjerne vurderer å droppe VM i Egypt! – ØIF Arendal

Superstjerne vurderer å droppe VM i Egypt!

Det begynner å bli tynt i rekkene for de ulike nasjonene når de til uken reiser til Egypt for å spille VM. For tidligere har flere store håndballnavn takket nei til å spille for sine representative nasjoner i året VM. Nå melder danske medier at en av verdens største håndballstjerne også vurderer å droppe VM!

Som vi skrev innledningsvis så begynner det å bli tynt for store håndballstjerner i rekkene for flere nasjoner. Nå melder kanskje den største stjernen av de alle, Mikkel Hansen, at han vurderer å droppe VM.

Det kommer kun en halvannen uke før mesterskapet skal spilles.

Mikkel Hansen mener at det ikke vil være forsvarlig for spillerne på banen å ha store mengder tilskuere på kamp slik situasjonen er p.d.d. Han ser dog heller ikke meningen i at de ulike lagene skal totalt isoleres på hotell for å så spille foran mange tusen mennesker.

BAKGRUNN: Egypts sportsminister ønsker 5000 tilskuere på VM 2021!

For øyeblikket har ikke den danske superstjernen bestemt seg hva han skal gjøre og forteller at det fortsatt er en vurderingssak.

Allerede fra før har flere tyske håndballprofiler kastet inn håndkledet og sagt at de ikke vil være med til årets VM i Egypt.

Den egyptiske sportsministeren har tidligere meldt at de ønsker å få plass en trygg og god løsning for alle potensielle tilskuere slik at de kan sikre en god støtte til den egyptiske landslaget.