Bli med å stem frem årets beste mål – vinn spillerdrakt! – ØIF Arendal

Bli med å stem frem årets beste mål – vinn spillerdrakt!

2021 står for dør og i den anledning så ønsker vi å kåre året 2020s beste ØIF Arendal scoring. Vi har funnet frem de beste 5 målene fra året like under, men vi trenger hjelp fra deg til å bestemme hvilket mål som er det aller, aller beste – stem på din favoritt og bli med i trekningen av en ØIF Arendal spillerdrakt!

I løpet av 2020 har vi opplevd mye. Vi kan nok med sikkerhet si at vi aldri har opplevd maken og forhåpentligvis aldri kommer til å få oppleve maken igjen. For nå er vi virkelig klare for et 2021 som vi forhåpentligvis kan oppleve sport og en verden som er mer lik normalen. Men før den tid så vil vi gjerne ha hjelp fra deg for å se litt tilbake på det gamle, tunge koronaåret og peke på hva som du mener har vært årets høydepunkt; Nemlig 2020 beste ØIF Arendals scoring!

Du kan stemme frem til 23:59 onsdag 6 januar 2021!

Stem frem din favoritt her!

Kandidat nummer 1: Lars Jakobsen underarmskudd mot Nærbø i NM Semifinalen.

Kandidat nummer 2: Mario Matic sin avgjørende scoring mot Fjellhammer

Stem frem din favoritt her!

Kandidat nummer 3: Laurits Mo Rannekleiv sitt avgjorde direkte frikast mot Haslum.

Kandidat nummer 4: Olaf Ritcher Hoffstad sin flyver mot Elverum

Kandidat nummer 5: Mario Matic sitt underarmsskudd mot FyllingenBergen

Stem frem din favoritt her!