Sander Sagosen og Kiel til Final 4 finalen! – ØIF Arendal

Sander Sagosen og Kiel til Final 4 finalen!

I kveld spilte Sander Sagosen og resten av hans Kiel FINAL 4 semifinale mot den ungarske storklubben Veszprém. Det skulle utspille seg til å bli en svært jevn kamp hvor tyskerne til slutt trakk det lengste strået.

BAKGRUNN: I dag begynner den meget omdiskuterte Velux Final 4 turneringen for 19/20! » ØIF Arendal (oifarendal.no)

Endelig skulle den mye omdiskuterte FINAL 4 19/20 spilles. Det startet naturligvis med semifinalene mellom Barcelona – PSG og THW Kiel – VESZPRÉM HC.

I den sistnevnte kampen var det flere nordmenn på banen, der i blant vår store landslagsstjerne Sander Sagosen.

Kampen mellom THW Kiel – VESZPRÉM HC var forutsett til å bli en svært jevn kamp, det skulle den også vise seg å bli, men tyskerne hadde henholdsvis god kontroll på første omgang og ledet på det meste med syv mål. Veszprém ville det derimot annerledes og slo godt tilbake i andre. Da det gjenstod ti minutter var forspranget spist inn og vel så det. Ungarerne ledet da med fire mål, men likevel ble det uavgjort ved full tid og det skulle avgjøres med ekstraomganger.

Ekstraomgangene ble uhyre spennende og selv om Veszprém ledet med to etter de første fem minuttene, var det THW Kiel som stakk av med seieren til slutt. Sander Sagosen scoret 5 mål.

I finalen skal THW Kiel møte Barça. Spanjolene vant med god kontroll og tok seieren fortjent over stjernegalleriet fra Paris med 5 mål. Den kampen endte 37-32

De to finale klubbene møttes senest i november i sammenheng med gruppespillet for Champions League sesongen 20/21. Da vant Barça 26-32 borte og 29-25 hjemme. Allikevel, finaler er alltid annerledes og av det spesielle slaget, så en skal ikke avskrive Sander Sagosens Kiel før morgendagens kamp er spilt.