Se hva gutta har gjort i juleferien! – ØIF Arendal

Se hva gutta har gjort i juleferien!

Lurer du på hva gutta bedriver med i ferien? Da burde du lese videre for flere av gutta har gjort mye (og skal gjøre mye mer) spennende før de vender snuten tilbake til Arendal.

Vi har pratet med et par av gutta om hvordan juleferien har vært, flere er storfornøyd tross strenge covid-19 restriksjoner, andre er naturligvis litt mer bakpå og ser frem til håndballen starter opp igjen i Arendal.

Jørg William Fiala Gjermundnes forteller om en innholdsrik jul med mye å se tilbake på. Deilig mat og julefred med sine nærmeste har naturligvis vært en stor del av ferien, men Kristiansanderen har slettes ikke vært på latsiden selv om det har vært roligere dager enn til vanlig.

For Jørg William har titt og ofte vært å finne på tennisbanene i Kristiansand område. Det er nok også et også et godt tegn for oss som følge med på ØIF Arendal, for det gjør ikke noe at Jørg William holder armen, håndleddet og generelt kroppen i gang når vi går inn i 2021 programmet.

Til slutt forteller Kristiansanderen at han skal ut å stå slalåm i morgen, og det ikke i et «vanlig» ski antrekk, men i et litt mer retro preget antrekk (vi skal prøve å få bilde med antrekket på).

Jørg William sitt antrekk for morgendagens økt i skibakken!

I likhet med Jørg William så har også Hermann Vildalen vært å finne på tennisbanen. Han har spilt mye Padel tennis i Kristiansand (Padel er en racketsport som kombinerer elementer fra tennis og squash. Banen er utformet med vegger, slik som i squash, mens poengsystemet er som i tennis. Banen er 20×10 meter, en tredjedel av en tennisbane).

I tillegg til å være aktiv på Padel banen så har den høyreiste Kristiansanderen fulgt en del med på sport i løpet av julen. Både med å se Final4 finalen fra Köln og sitt kjære Manchester United (Hermann burde for øvrig ta seg sammen når det kommer til valg av fotballklubb…) som p.d.d ligger øverst på tabellen i engelsk fotball.

Videre forteller han at han gleder seg til å komme i gang igjen med håndballen og få tapet i Elverum til på avstand.

ØIF Arendal kanten, Adrian Gjeisklid Evensen forteller om en litt mer spesiell juletradisjon (enn hva de fleste nordmenn har) når det kommer til julemiddagen.

– Vi tok naturligvis hensyn til Covid-19 i år og det var bare nærmeste familie som i oss 4 innenfor husets vegger som tok del i årets feiring. Men allikevel så holdt vi på tradisjonene som vi alltid har. Til julemiddagen ble det lagd en herlig kalkun, noe som jeg er veldig glad i!

Adrian på juleaften i finstasen.

Videre forteller han at han også, i likhet med Jørg William og Hermann Vildalen har fått trent litt. Men det har først og fremst vært oppladning av batteriene som har vært Adrians store fokus.

– Det har vært en rolig og fin juletid. Nå avslutter vi «ferien» på hytta en liten halvtime fra Rjukan på et sted som heter Gjeisklid.

Fra Sverige forteller Richard Lindström om en rolig jul hvor han i likhet med Adrian har hatt mest fokus på å lade batteriene. Nå gleder svensken seg til å komme tilbake til hverdagen i Arendal og ta fatt på det nye året, men før den tid så må Richard sone karatene.

– Hehe, jeg det er jo sånn det er nå under covid-19. Så når jeg ankommer Arendal så må jeg sone karatene, så er det bare nå…

Olaf Ritcher Hoffstad er som kjent på vei til Hviterussland for å spille EM-kvalifisering. Han har i julen tatt det rolig og ladet opp til eventyret med «nødlandslaget» – Les mer om det her…