Sander Sagosen og Kiel vant Final 4! – ØIF Arendal

Sander Sagosen og Kiel vant Final 4!

THW Kiel slo i kveld Barcelona 28-33 og vinner den siste «berømte armen»!

BAKGRUNN: 29. Desember – finalenes dag! » ØIF Arendal (oifarendal.no)

I kveld slo THW Kiel i en kamp hvor Barcelona var storfavoritter. Men som flere ganger tidligere så var det «underdogen» som skulle vise seg å vinne turneringen. For som i 2010 så skulle Kiel vinne mot Barcelona og få den EHF Velux FINAL 4 troféet, den «berømte armen».

For THW Kiel og Sander Sagosen fikk en perfekt start med en liten luke til Barcelona. Den luken skulle de ri på utover hele kampen med tidvis fantastisk angrepsspill, men aller mest på grunn av bunnsolid forsvar og keeperspill.

Barcelona prøvde ved flere anledninger å tette luken og men maktet aldri å ta igjen den tyske storklubben. På slutten gjorde de i midlertidig alt de kunne med raske halvveis avslutninger, men det var da allerede for sent. Det førte til at THW Kiel kunne avgjøre kampen 2 minutter før slutt med en 5 målsledelse. Sander Sagosen og Harald Reinkind blir dermed 2. og 3. nordmann i herre håndball som vinner den prestisjefulle EHF Champions League.

Les mer om kampen på EHF sine kanaler her!

Vi gratulerer Sander og Harald, samt hele THW Kiel!