Bekreftet: Det blir INGEN tilskuere under håndball-VM! – ØIF Arendal

Bekreftet: Det blir INGEN tilskuere under håndball-VM!

I kveld ble det bekreftet at det blir ingen tilskuere på tribunen under håndball VM i Egypt!

BAKGRUNN: Egypts sportsminister ønsker 5000 tilskuere på VM 2021!

Etter flere dager med spekulasjoner så er fasiten klar: Det blir ingen tilskuere under håndball-VM i Egypt, det kommer frem i en pressemelding av IHF (International Handball Federation)

Vedtaket om at det ikke blir tilskuere på tribunen kommer etter et massiv press fra både spillere og medier om at det ikke er forsvarlig å ha tilskuere på kampene under mesterskapet. Spillerne har også vært svært kritisk til at de må isoleres på hotell for å så spille foran tilskuere på tribunen som kan potensielt smitte dem. Nå vil heldigvis mesterskapet arrangeres uten publikum tilstede.

Fakta om håndball VM i Egypt

Den 27. utgaven av håndball VM for menn er det første verdensmesterskapet som skal spilles med 32 lag. Turneringen finner sted i Egypt og vil avholde hele 108 kamper totalt. Regjerende VM-mestere er Danmark.