Supporterbloggen – vinn eller forsvinn! – ØIF Arendal

Supporterbloggen – vinn eller forsvinn!

Det rigges klart til kvartfinale i Sparebanken Sør Amfi. 2 kamper unna finalen, så nærme men samtidig så langt i fra.

ØIF Arendal er enda et steg nærmere finalen i NM. Etter seier mot KRS sist runde er neste motstander og hinder Kolstad fra Trondheim. Kolstad har hatt en overraskende svak start på sesongen. De ligger på en 10.plass etter 6 kamper, og har blant annet tapt for nyopprykkede Sandefjord og Fjellhammer. Kolstad gikk rett inn i 16.delsfinalen i årets norgesmesterskap og slo ut 1.divisjonslaget Nøtterøy sist runde.

Les også: Dette sier ØIF Arendal trenerteamet før NM-kvartfinalen!

Alt skulle ligge til rette for ØIF Arendal, men vi som har vært ringside på de fleste cup-kamper gjennom årene vet at det ikke er lett! Hvem husker cup-kampen mot Runar Sandefjord for 3 år fra den gang Runar spilte i 1.divisjon? Eller semifinalen mot Halden for 2 år siden? Men vi husker enda bedre semifinalen mot Elverum i november 2014, kampen Taigan hadde vunnet på forhånd og de endte opp med å spise restemiddag i romjula mens vi var i Oslo Spektrum!

Ingenting er gitt på forhånd, vi får ingen «second chance», det er vinn eller forsvinn og det er derfor jeg elsker disse kampene. Drømmen om cupfinale lever i beste velgående, og det laget som gir 100% fra start til slutt og som spiller med hjerte på utsiden av drakten går til semifinalen. Det SKAL bli ØIF Arendal.

LES OGSÅ: Kampen i kampen – han kan stenge buret!

Jeg er strålende fornøyd og veldig takknemlig for at jeg er en av de 50 tilskuerne som får lov til å sitte på tribunen. Det er få tilskuere, men jeg oppdaget sist kamp at det er mulig å lage liv og bli hørt i hallen, så jeg gleder meg til å slå på tromma og støtte laget så godt jeg kan. Jeg håper jeg kan juble for et godt forsvarsspill, redninger av våre fantastiske målvakter og fine scoringer fra alle posisjoner. Jeg gleder meg til kamp og håper jeg kan avslutte kvelden med å feire en semifinaleplass. GOD KAMP!