Kampen i kampen: – Han kan stenge buret! – ØIF Arendal

Kampen i kampen: – Han kan stenge buret!

Marinko Kurtovic og Kristijan Jurisic advarer om at det er en mann i Kolstad leiren som kan gjøre det vanskelig for ØIF Arendal. Lars Eggen Rismark heter han og har god erfaring med å lukke trønderne sitt bur!

ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic advarer mot målvakten til Kolstad slik…

– Han er en av Norges beste målvakter, når han har dagen så vinner Kolstad. Vi må spille på hans svakheter og utnytte det i vårt favør.

Det er en av våre sisteskanser, Kristijan Jurisic enig i.

– Hehe, Lars er god han. Han har vært svært stabil i en lengre periode nå. Vi kjenner hverandre godt og vet om hverandres styrker og svakheter. Men han kan stenge fullstendig igjen og kan være en sterk bidragsyter for Kolstad seier, advarer han.

Han fortsetter…

– Vi egentlig ganske like på mange måter. Vi er begge veldig eksplosive og gode skytterstoppere.

Lars Eggen Rismark har vært god for Kolstad i flere sesonger nå. I morgen håper ØIF Arendal målvakt Kristijan Jurisic at han får en liten nedtur…

LES OGSÅ: Dette sier ØIF Arendal trenerteamet før NM-kvartfinalen!

Men Kristijan Jurisic forteller at dersom vi spiller vårt spill, så skal vi nok få skutt hull i nettmaskene til Kolstad. Han forteller også litt rundt hva vi kan forvente av han i morgen…

– Jeg har vært fornøyd med sesongåpningen og fått høre at jeg har gjort mine saker godt i buret. Så om Lars skal stå godt så skal nok jeg også kunne ta et par baller. Jeg krysser fingrene for at jeg har en god dag, smiler han.

Han forteller videre viktigheten av årets NM, og hvorfor gutta er så motivert for å gripe muligheten de nå har…

– Det er 6 år siden vi spilte cupfinale sist. Det er mange i troppen som ikke har opplevd det, så vi har utrolig lyst til å bite fra oss og ta den sjansen.

Men Kristijan gjør det også klart at vi må tenke en kamp om gangen.

– Det er fortsatt et stykke igjen til cupfinalen. Ja, vi har satt oss et mål om å spille der, men vi må ta en kamp om gangen... Vi må ikke bli for høy i hatten nå, for da kommer nervene fort. Når vi løper ut på banen i morgen så vet vi at det står mye på spill. Det er den viktigste kampen så langt i sesongen. Men vi skal prøve å ta denne muligheten, for det er ikke bare en utrolig viktig kamp for oss, men også for klubben og alle rundt som følger med!