Dette sier ØIF Arendal trenerteamet før NM-kvartfinalen! – ØIF Arendal

Dette sier ØIF Arendal trenerteamet før NM-kvartfinalen!

Det er klart for kvartfinale i NM. ØIF Arendal får besøk av Kolstad og dette sier ØIF Arendal trenerteamet før kampen!

Årets NM har vært alt annet enn en vanlig affære. For veien frem til cupfinalen har vært kortere enn noen gang og det som tidligere har vært en folkefest har stortsett måtte gå for tomme tribuner. Slik blir det også i kvartfinalen mot Kolstad. Men det skal ikke mangle på motivasjon av den grunn.

ØIF Arendal ytret før sesongen målet om å spille cupfinale. Dette er nå nærmere enn på mange år og er naturligvis noe våre gutter virkelig finner motivasjon i. Allikevel advarer ØIF Arendals trenerteam at et topp-motivert Kolstad fort kan skape trøbbel i Sparebanken Sør Amfi.

LES OGSÅ: Møter vi et topp-motivert Kolstad på onsdag?

NM er spesielt. Her er det vinn eller forsvinn, og det vet gutta. Derfor skal det ikke mangle på motivasjonen når vi løper ut på banen i morgenkveld.

Vi er inne i en god periode nå, spesielt hjemme. Kampen mot Drammen var årsbeste, dersom en ser bort fra de siste små minuttene. Vi taper ikke hjemme og andre lag skal være drit gode for å slå oss her. Men det er som sagt bare en kamp, «take it or leave it». Tidligere har vi hatt problemer med akkurat det. Vi har kjent på nervene, men det har vi unngått så langt i år så nå må vi slå Kolstad. Vi må huske at det er bare «en kamp».

Marinko Kurtovic og Kristian Berndtsson

ØIF Arendals trenere forteller at Kolstad er tøffe og at kampene mellom arendalittene og trønderne ofte er en fysiskbatalje for spillerne.

– Når vi møter Kolstad så er det alltid et fysisk oppgjør. De er tøffe å møte! I tillegg har de en av Norges beste målvakter i Lars Eggen Rismark og han kan virkelig lukke buret på de store dagene.

LES OGSÅ: Kampen i kampen – han kan stenge buret!

Men Marinko Kurtovic sier at vi ikke skal la oss skremme av den grunn.

– Visst alle gutta leverer slik de skal og pleier så skal vi vinne morgendagens kamp mot Kolstad. Vi skal gå ut der med stor selvtillit og tro på vårt spill, så enkelt er det. Der har du vinneroppskriften, smiler han.