Best på spillerbørsen mot Drammen – ØIF Arendal

Best på spillerbørsen mot Drammen

ØIF Arendal sin egen spillerbørs jury har igjen kåret hvem som var best på børsen. De har også sett på flere kandidater som utmerket seg godt i oppgjøret mot Drammen!

Han startet med en bom, men det var også den eneste. Sondre Paulsen noterte seg for ni fulltreffere da ØIF Arendal slo Drammen 32-30 i eliteserien i håndball. Han ble vel fortjent kåret til banens beste og får også flest poeng på ØIF Arendals egen spillerbørs. Sondre leverte også fem flotte assister som ble omsatt i ØIF-scoring.

Josip Vidovic ser også ut til å være i siget. Han betyr mye som fremskutt spiller når ØIF spiller 5-1 forsvar, og nå nærmer han seg god gammeldags form.

Gode var også ØIF-keeper Kristian Jurisic og Mario Matic. Jurisic reddet tre straffekast, og på ett av dem vartet han opp med en dobbeltredning.

Sondre Paulsen får 5 poeng av juryen, Josip Vidovic 3 poeng, Kristian Jurisic 2 poeng og Mario Matic 1 poeng

Det gis alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.

Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde og Oddvar Paulsen. I tillegg inviteres en av tilskuerne i hver hjemmekamp. I kampen mot Drammen var også Anita Mathiesen med i juryen.