ØIF Arendal sin egen spillerbørs jury har igjen kåret hvem som var best på børsen. De har også sett på flere kandidater som utmerket seg godt i oppgjøret mot Drammen!

Han startet med en bom, men det var også den eneste. Sondre Paulsen noterte seg for ni fulltreffere da ØIF Arendal slo Drammen 32-30 i eliteserien i håndball. Han ble vel fortjent kåret til banens beste og får også flest poeng på ØIF Arendals egen spillerbørs. Sondre leverte også fem flotte assister som ble omsatt i ØIF-scoring.

Josip Vidovic ser også ut til å være i siget. Han betyr mye som fremskutt spiller når ØIF spiller 5-1 forsvar, og nå nærmer han seg god gammeldags form.

Gode var også ØIF-keeper Kristian Jurisic og Mario Matic. Jurisic reddet tre straffekast, og på ett av dem vartet han opp med en dobbeltredning.

Sondre Paulsen får 5 poeng av juryen, Josip Vidovic 3 poeng, Kristian Jurisic 2 poeng og Mario Matic 1 poeng

Det gis alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.

Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde og Oddvar Paulsen. I tillegg inviteres en av tilskuerne i hver hjemmekamp. I kampen mot Drammen var også Anita Mathiesen med i juryen.