ØIF Arendal med solid seier i toppkampen mot Drammen – ØIF Arendal

ØIF Arendal med solid seier i toppkampen mot Drammen

Vi har fulgt ØIF Arendals toppkamp mot Drammen og referert den «live». Her kan du lese hvordan kampen «skred» frem!

HUSK DU MÅ REFRESHE SIDEN FOR Å FÅ OPPDATERINGENE:

Ny Drammen-redusering, 32-30. Og det blir også sluttresultatet! ØIF Arendal vinner det viktige toppoppgjøret.

Drammen reduserer til 32-27. Marinko har gitt mange spillere spilletid nå. Andre Bergsholm Kristensen i mål. Herman Thysted på venstreback, Jørg William Fiala Gjermundnes i midtback og Hermann Gjekstad i høyrekanten. I tillegg spiller Sondre Paulsen, Olaf Hofstad og Laurits på linja.

2 minutter på Richard Lindstrøm.

ØIF Arendal timeout på 27 minutter og 11 sekunder. Stilingen: Fantastiske 32-26.

Vi har hatt tekniske oppdateringsproblemer. I den perioden har resultatet endret seg til 32-26.

29-22 Sander Løvlie Simonsen
Jada, Eirik Heia Pedersen plukker opp ballen og kaster den i retning Sander som bare kan løpe i angrep. Der ekspederer han ballen rett i mål! ØIF Arendal foran med 7 mål!!!!

28-22 Mario Matic
Jada, viktig scoring for ØIF Arendal som nå biter seg på 6-mål foran med 9 minutter igjen å spille.

Drammen reduserer 27-22

27-21 Eirik Heia Pedersen
Drammen mister ballen etter tidlig ØIF Arendal-utvisning. Den fanger Eirik Heia Pedersen opp og feier i mål!

Kristian Rammel blir utvist – hodeløst! Drammen reduserer i overtall, 26-21.

Drammen har krevd «timeout» på stillingen 26-20 etter 17.41 av andre omgang.

26-20 SONDRE PAULSEN (CAPS LOCK)
Jada, ØIF ARendal sliter til seg en 7-meter. Den setter bankmannen!!!!

Drammen med teknisk feil

25-20 Laurits Mo Rannekleiv
ØIF Arendal opp i kampens første 5-måls ledelse!!! Laurits etter nydelig innspill av Hermann Vildalen!!!

Krisijan Jurisic med ny viktig redning!

24-20 Sander Løvlie Simonsen
Jada Sander fører ØIF ARendal opp i ny 4-måls ledelse!!!! Nydelig spilt fri i høyrekant. Tar hele vinkelen og setter ballen trygt i mål!

Drammen reduserer på 7-meter, 23-20.

23-19 Sondre Paulsen
Kampens STORE spiller setter 7-meteren trygt i mål!

Marinko bytter Eirik Heia Pedersen med Hermann Vildalen. Herman spiller fri Laurits som får 7-meter umiddelbart!

Fornuftig «timeout» fra ØIF Arendal og Marinko på stillingen 22-19 og etter 12 minutter og 19 sekunder spill av andre omgang. ØIF Arendal skal da begynne med ballen etter «timeout».

Dooooooobbbbeelt redning Kriiiistijjjan Jurisic!!! Først fra 7-meter, så fra 6-meteren på returen!!!!

22-19 Josip Vidović
Jada, Josip er virkelig stått opp. En forløsende scoring til hjemmelaget!

Pasningsfeil av ØIF Arendal i angrep. Drammen med dobbelredusering nå, stillingen 21-19. ØIF Arendal sliter litt fremover.

Drammen reduserer 21-18 etter teknisk feil av ØIF Arendal.

Drammen gjør teknisk feil i angrep. ØIF Arendal har fullt lag!

21-17 Olaf R. Hoffstad!
Fantastisk frispilling av Sondre Paulsen setter Olaf alene med Drammen-målvakten fra linja! Der gjør han ingen feil! ØIF Arendal holder avstanden de skaffet fra første omgang!!

Puhh her går det unna i inngangen på omgangen!

Drammen reduserer 20-17

2-minutter Eirik Heia Pedersen

20-16 Josip Vidović!
Josip har virkelig tatt tak i kampen i inngangen av 2. omgang. Holder Drammen 4 mål bak!

Drammen reduserer 19-16

19-15 Olaf R. Hoffstad!
Fra venstre kant!!!!

Drammen reduserer 18-15

18-14 Josip Vidović!
Josip Vidović sliter seg igjennom og scorer nesten fra dødvinkel på «feil side».

Kriiiiistiiiijjjjan!!!! Redder!
Drammen beholder ballen før de gjør en teknisk feil.

Drammen får 7-meter

Eirik Heia bommer fra 6-meter. Drammen får ballen igjen.

Drammen scorer først 17-14

Drammen starter med ballen. Vi er igang med 2. omgang.

Da er lagene klare igjen. Dommerne på plass og det er like får man blåser igang 2. omgang!

Det er pause i Rema 1000-ligaen mellom ØIF Arendal og Drammen. Hjemmelaget leder med 17-13. Vi kommer tilbake med oppdateringer når andre omgang er i gang!

17-13 SONDRE PAULSEN (CAPS LOCK)
Hvem er det som stormer fremover og setter en «frosk» i mål rett før tiden er i ferd med å løpe ut????? Soooondre Paulsen selvsagt! Og med det gir han hjemmelaget et velfortjent 4-måls ledelse til pausen!

Drammen reduserer16-13!

16-12 Sondre, Sondre, Sondre Paulsen!!!!
Sondre fører ØIF ARendal opp i ny 4-måls ledelse i det det står igjen 1 minutt av omgangen.

ØIF Arendal med «timeout» på tiden 28 minutter og med ledelse 15-12.

Drammen reduserer 15-12

Tid: 27 minutter 30 sekunder

15-11 Kristian Rammel
Kristian blir servert en mulighet fra linja. Da er det ikke mye å lure på. Den sitter i mål og ØIF ARendal leder med 4-mål!

14-11 Drammen reduserer

14-10 Sondre Paulsen
Sondre bommer på 7-meteren, men setter returen solid i mål!

7-meter til ØIF Arendal. Og 2-minutter til Drammen!

24:00 minutter av første omgang

13-10 Drammen reduserer på 7-meter

Kristijjjan Jurisic!! Med ny 6-meter redning. Drammen beholder ballen.

Drammen med «timeout» etter 22 minutter og 26 sekunder!

13-9 Soooondre Paulsen!!!!
He is on fire!!! Paulsen med nytt langskudd fra 9-meter!!!

Drammen teknisk feil!

12-9 Sander Simonsen!!
Og hvem spiller han suverent fri?? Soooondre Paulsen!!

Drammen reduserer, 11-9

11-8 Sondre Pauslen
Sondre er virkelig i slag! Scorer og gir ØIF Arendal 3 mål!!!

Kriiiisstiiijjjannn redder!!!!

7-meter Drammen. 2-minutter på Mario Matic

10-8 Hermann Vildalen!!!!

Drammen reduserer!

9-7 Lars Jakobsen!!
Jada, Lars er i gang! Scorer en grunnskudd fra gulvet og ØIF ARendal er 2 mål foran igjen!

Drammen reduserer 8-7

8-6 Laurits Mo Rannekleiv fra linja!

7-6 Lars Jakobsen
Først utligner Drammen. Så scorer Lars Jakobsen sitt første. Dermed er ØIF Arendal målet foran.

6-5 Josip Vidović
Josip kontrer på «direkten» og sørger for ny ledelse til hjemmelaget.

5-5 Drammen utligner

5–4 Drammen reduserer
ØIF Arendal har fullt lag

Hermann Gjekstad «brenner» 7-meteren.

Drammen får 2-minuter for takling på Josip Vidović som virkelig satser mot det offensive 3-2-1 forsvaret. Dermed er begge lagene en mindre på banen.

5-3 – Drammen reduserer
Og Kristian Rammel får ØIF Arendals første 2-minutter

Rammel bommer etter frispilling av Josip. Litt spiss vinkel.

Godt ØIF Arendal-forsvar fremprovoserer Drammen med ny teknisk feil!

5-2 Kristian Rammel
Sondre Paulsen er «on fire»! Spiller fri Rammel i strek. Den omsetter rammel i solid scoring!

Kristijjan Jurisic redder ny 100%!

4-2 Sondre Paulsen!!
Sondre går rett opp i frosk 1-1 mot forsvarsspilleren. I den duellen knuser han både forsvar og målvakt og scorer.

3-2
Drammen scorer fra 7-meteren

Kristijan redder fra 6-meter. Drammen FÅR 7-meter…

7-meter 3-1
Hermann Gjekstad scorer på sikker straffe skaffet tilveie av Hermann Vildalen. ØIF Arendal fremstår utrolig solid i forsvar så langt!

2-1
Sondre med vakker toveisfinte bryter igjennom og scorer sikkert. Drammen gjorde teknisk feil i sitt angrep.

1-1
Kristijan redder. ØIF Arendal kontrer. Olaf Richter Hofstad scorer og pådrar Drammen en 2-minutter.

Teknisk feil Josip, Drammen rusher Kristijan redder 100%. Drammen beholder ballen.

0-1 Drammen

Godt forsvar i vårt første forsvar. Drammen komme ikke til avslutning.
Sondre Paulsen brøyter i første angrep.

Kampen startet kl. 17.00 – vi er i gang. ØIF Arendal starter i angrep! Hjemmelaget starter også «innover» i hallen. Fra kiosksiden mot turnhallen.

ØIF Arendal stiller i dag fulltallig! Det er første gangen på lang, lang tid at samtlige spillere er disponible!

Innløpet har startet med presentasjon av bortelaget!