Er dette genistreken som vil gi ØIF Arendal full pott? – ØIF Arendal

Er dette genistreken som vil gi ØIF Arendal full pott?

Vi har to ordentlige håndballhoder i klubbens trenerteam. Marinko Kurtovic og Kristian Berndtsson vil nok for mange ses på som to av landets fremste trenere. Nå har de gjort et lite grep på trening som vil overraske mange.

Det er dagen før toppkampen i Sparebanken Sør Amfi. ØIF Arendal – Drammen. Et oppgjør som betyr mye for medaljekampen, et oppgjør som er starten på et tøft kampprogram. For innenfor den neste måneden så skal våre gutter spille minimum 7 kamper, og derfor tar ØIF Arendal trenerteamet nye grep for å avlaste belastningen.

Vi går inn i en fase med mange kamper på kort tid nå. Vi har naturligvis lagt treningene der etter for at vi skal ha mest mulig energi for hver kamp. Vi har rejustert treningstiden til å faktisk bli kortere enn hva vi har hatt tidligere, sier Marinko.

ØIF Arendal trenerteamet, Marinko Kurtovic og Kristian Berndtsson er fra kampen mot Haslum.

– Vi har sett og fokusert mer på taktikk og gått i detalj på hva vi gjør. Her er Kristian er veldig god ressurs. Vi har lagd en plan på hvordan vi skal angripe i etablertspill og hvordan vi skal stå i forsvarsspillet. Det gjelder at vi fokuserer på dette og at gutta leverer varene. Første motstander er Drammen og de er ingen kasteball!

– Det er en godt rutinert gjeng som kommer på besøk som på mange måter kan sammenlignes med oss selv. Høye ambisjon, flere fantastiske håndballspillere og et ønske om å vinne hver kamp. Så forventningene til morgendagens kamp er store. Men vi skal huske, det er Drammen som kommer hit, og i Sparebanken Sør Amfi så skal hver kamp ende med 2 poeng til ØIF Arendal.

Fikk du med deg denne?

ØIF Arendal trenerteamet advarer også om at vi ikke har råd til å gi vekk poeng og spesielt ikke i den perioden vi nå går inn i.

– Å vinne mot Drammen er ekstremt viktig. Vi går som sagt inn i et tøft kampprogram så vi er nødt til å vinne for å få selvtilliten vi behøver for å oppnå det siste lille i de kommende kampene. Forhåpentligvis så står vi igjen med den gode følelsen etter morgendagens toppoppgjør…