Se hvem som er blitt ØIF Arendal sponsor! – ØIF Arendal

Se hvem som er blitt ØIF Arendal sponsor!

Eirik Heia Pedersen viser stolt frem ØIF Arendals nye sponsor, Lexus. Her står han sammen med Lasse Bjørnsen og nye Lexus NX300h!

ØIF Arendal har nylig fått en ny samarbeidspartner i Lexus. De holder til i Kristiansand og ønsker å fronte merkevaren også øst for «storbyen». Da ble det naturlig å samarbeide med ØIF Arendal sier Lasse Bjørnsen i Lexus.

– Vi ville veldig gjerne bli en del av sponsorfamilien i ØIF Arendal. Først og fremst fordi at ØIF Arendal er den største og beste klubben innenfor håndballen på Sørlandet, men også fordi vi synes det er spennende å kunne samarbeide med en klubb som har så gode verdier som ØIF Arendal. Vi er også spent på å bli en del av ØIF Arendal sponsorfamilie.

Lasse Bjørnsen er selger hos Lexus Kristiansand som holder til i Sørlandsparken, men bor selv i Arendal og skryter av byen. Han er for øvrig også svært engasjert i ØIF Arendal og er den kjente kommentatorstemmen når du ser kampene på TV.

– Det er en spesiell avtale og at det er gøy å sponse ØIF Arendal. At Eirik skal få kjøre rundt i denne flotte bilen smaker ekstra godt. Jeg har kjent Eirik lenge og vært lagkamerat med han for mange skuddår siden. Så dette er en gledens dag!

Eirik Heia Pedersen flirer og forteller at det er en perfekt familiebil, mens han rydder bort litt «familiestasj» fra forsetet.

– Det er en fantastisk god bil. Jeg anbefaler virkelig folk å ta turen til Lasse på Lexus Kristiansand Sørlandsparken og prøvekjøre den!

Se Eirik Heia Pedersen i den nye NX300h nedenfor! Kanskje den er så kul at du kunne tenke deg å prøvekjøre den selv? Bestill prøve kjøring på Lexus.no