Vi beklager…. ! – ØIF Arendal

Vi beklager…. !

Det er en fortvilt situasjon å invitere til toppkamp mot Drammen og samtidig kun ha plass til 50 tilskuere.. En kamp det helt sikker ville vært godt over 2 000 i vanlig tilfelle. – Dette er bare forferdelig vondt, forteller arrangementsjef Per Carsten Michelsen.

I Arendal har smittesituasjon vært økende og kommunen er «stengt ned». I første omgang til mandag 5. oktober. Da passet det særdeles dårlig å møte Drammen til toppkamp søndag den 4. oktober.

– Dette er bare forferdelig vondt. Sånn det er nå, har vi ikke billetter til alle sponsorene som vil på kamp. Det finnes dugnadsmedarbeidere som bruker masse av sin fritid på å gjøre ØIF Arendal til en toppklubb. Nå kan vi ikke engang invitere dem til å se kampene. Selv styremedlemmer må se kampene via streaming eller TV, kommer det betuttet fra klubbens arrangementsjef Per Carsten Michelsen.

Og han får støtte av økonomi- og administrasjonssjef Ole Aasen.

– Dette er et mareritt. Vi ønsker å være en ja-klubb. En klubb som kommer folk i møte og som får til å møte folks forventninger. Ikke engang Svermen får de billetter de så gjerne vil. Det er et mareritt.

Ole Aasen, økonomi- og administrasjonssjef

Til Drammenskampen på søndag har de vært nødt til å finne en løsning og velge ut 50 som får billett.

– Det er den mest utakknemlige jobben jeg noen gang har gjort. Det å fortelle folk som har vært på alle kampene vi har spilt i Sparebanken Sør Amfi, fra den gangen hallen ble bygd at det ikke er plass. Det er så trist, så trist, sier de i kor.

Så forklarer de hvordan de har gjort den vanskelige jobben:

– På sist kamp (hjemme mot Kristiansand), da 50 personers begrensningen kom mitt i billettsalget, valgte vi å la de sponsorene som allerede hadde tatt ut billett, beholde disse. Det var 49 stykker.

– Men som resultat av dette fikk ingen av våre hovedsponsorer billetter. Derfor har vi prioritert disse på denne kampen.

Det blir med andre ord ingen billetter å få for alle de andre 2 000 som også hadde ønsket å se akkurat kampen mot Drammen…

– Vi beklager veldig. Og selv om vi møter stor forståelse, er det bare så innmari trist. Vi forstår at det må være slik av smittehensyn. Det kommer først selvsagt. Men likefullt er det trist.

Kampen kan du følge på alle Amedias plattformer og på Direktesport.