Vi kan melde om en ordentlig gladnyhet! – ØIF Arendal

Vi kan melde om en ordentlig gladnyhet!

I kveld kan vi melde om en ordentlig gladnyhet. For medisinsk ansvarlig i ØIF Arendal, Nicolay Høst forteller om noe som ikke har vært tilfellet på flere år.

Nicolay Høst forteller om en spillerstall som mer eller mindre er helt skadefri. Både Hermann Vildalen, Richard Lindström og Laurits Rannekleiv skal være 100% eller ganske nærme å kunne spille fulle kamper. I tillegg så er Adrian Evensen også på god vei inn på banen igjen, han skal nemlig ikke være langt unna å kunne trene sammen med laget igjen og har trent med ball en stund allerede.

– Dette er en ordentlig gladnyhet og det er vel første gangen alle er skadefri i september måned så lenge jeg har vært her, sier Nicolay som kom til ØIF Arendal for 5 år siden.

LES OGSÅ: Du er SÅ savnet…

Han forklarer at det ligger mer bak denne gladnyheten enn tilfeldigheter.

– Dette er noe vi har jobbet mot. Ettersom at vi de siste sesongene har hatt skade i troppen på dette tidspunktet så la vi en plan for å unngå nettopp dette i år.

Han fortsetter…

– Vi gjennomførte blant annet evalueringer sammen med spillerne sist sesong, for å finne ut hva vi kunne gjøre for å hindre potensielle skader i fremtiden. Dette har vi klart gjennom et godt og planlagt program som startet like etter sesongslutt.

Han forteller videre at det er ikke alt en kan ta høyde for med skader, men at risikoen kan minimeres dersom en gjør alt rett.

– Vi ser nå at de programmene vi lagde for egentreningen etter sesongslutt, treningen i sommer og riktig tid med hvile har vist seg å bli slik vi håpet. For nå er det ingen i ØIF Arendal troppen som er skadet og forhåpentligvis så er snart alle mann 100% og klar for kamp.