Skal du se kveldens intervju med Hermann Vildalen? – ØIF Arendal

Skal du se kveldens intervju med Hermann Vildalen?

Vi har foran Drammen kampen intervjuet Hermann Vildalen om søndagens match. Men vi har også spurt han om hvordan livet som utelandsproff var, Hvordan det blir å møte gamle kjente mot Drammen og tanker om landslaget.

I kveld får du muligheten til å bli med Hermann Vildalen i et dyptrykk i hans fortid. Vi har nemlig intervjuet Kristiansanderen om tiden i Drammen og som utelandsproff. Vi spør han om hvordan det blir å møte gamle lagkamerater, hvordan livet på benken i utlandet var og hvor mye en proff i Danmark egentlig tjener…

LES OGSÅ: Toppkamp & Medaljekamp!

Han forteller også videre om hvordan han til slutt ente opp i ØIF Arendal igjen og hans tanker om landslaget. Han sniker seg også en liten tur innom skaden og videre ambisjoner i karrieren.

Hermann Vildalen under innspillingen av kveldes sending.

Sendingen ser du live på facebook fra kl. 18:00.