Vi har foran Drammen kampen intervjuet Hermann Vildalen om søndagens match. Men vi har også spurt han om hvordan livet som utelandsproff var, Hvordan det blir å møte gamle kjente mot Drammen og tanker om landslaget.

I kveld får du muligheten til å bli med Hermann Vildalen i et dyptrykk i hans fortid. Vi har nemlig intervjuet Kristiansanderen om tiden i Drammen og som utelandsproff. Vi spør han om hvordan det blir å møte gamle lagkamerater, hvordan livet på benken i utlandet var og hvor mye en proff i Danmark egentlig tjener…

LES OGSÅ: Toppkamp & Medaljekamp!

Han forteller også videre om hvordan han til slutt ente opp i ØIF Arendal igjen og hans tanker om landslaget. Han sniker seg også en liten tur innom skaden og videre ambisjoner i karrieren.

Hermann Vildalen under innspillingen av kveldes sending.

Sendingen ser du live på facebook fra kl. 18:00.