Supporterbloggen – tilbake til der vi hører hjemme! – ØIF Arendal

Supporterbloggen – tilbake til der vi hører hjemme!

Jeg og min mamma starter denne håndball-søndagen i Sandefjord. Planene ble brått endret i løpet av helgen og vi reiser hjem tidligere enn planlagt.

Da klubben la ut at det var hovedsponsorene som fikk adgang til kveldens kamp bestemte jeg og min mamma oss for å tilbringe helgen i Sandefjord og se ØIF Arendal sin kamp via Direktesport før Runar sin kamp mot FyllingenBergen i Runarhallen ettersom kampene blir spilt på ulike tidspunkt. Det var vondt å være så nær Sparebanken Sør Amfi sist hjemmekamp uten å komme inn i hallen. Vi tenkte det ville være bedre å se den via skjermen når vi var lenger vekk. I tillegg kunne vi også se håndball i hall etter det. I går fikk vi en fantastisk overraskelse fra ØIF Arendal og Bjørn-Gunnar. Det var ett par billetter i retur fra samarbeidspartnere og de sto det Kari og Ingrid på. En sånn mulighet kan man ikke takke nei til og etter en liten gledesdans ble vi fort enige om at Sandefjordsoppholdet måtte bli kortet ned. Tusen takk til ØIF Arendal, vi er utrolig takknemlige.

I fjor fikk ØIF Arendal og Drammen bare spilt 1 kamp mot hverandre. Den endte uavgjort. Dagens kamp er en toppkamp, begge lagene har en målsetting om å kjempe om medaljer, ingen av lagene har fått ut sitt potensiale. Så det er to lag som vil vise seg frem og som er tente på å vinne to poeng. Drammen har siden sist møte både mistet spillere og fått inn nye spillere og vi får møte en «gammel kjenning» Sindre Aho. Han har fått en glimrende start i DHK-trøya og jeg blir ikke ovverrasket om han storspiller i Sparebanken Sør Amfi.

Det er spesielt med bare 50 tilskuere, og det blir enda en ny opplevelse for meg, men jeg lover at jeg skal gjøre mitt for å hjelpe ØIF Arendal til en ny seier, og satser på at sponsorene er like gode til å heie i kveld som mot KRS. Jeg gleder meg enormt mye til å sitte på tribunen i Sparebanken Sør Amfi i kveld. Jeg tror det blir en jevn kamp der lagene følger hverandre og ingenting blir avgjort før de siste minuttene. GOD KAMP!