ØIF Arendal er med i årets TV-Aksjon! – ØIF Arendal

ØIF Arendal er med i årets TV-Aksjon!

ØIF Arendal er med i årets TV-aksjon som i år går til å bekjempe plast i havet! Nå håper vi at du også vil være med ved å registre dine panteflasker på nettet.

Ønsker du å være med på verdens største dugnad, som i år går til å bekjempe plast i havet?

På grunn av smittevernhensyn, kan ikke TV-aksjon gå som normalt. Det blir dermed ingen dør-til-dør-aksjon med en fysisk bøsse i år. Istedenfor vil samtlige bøsser være digitale. Men man kan også støtte bekjempelsen av plast i havet på en «gratis» måte.

I år ønsker nemlig vi i ØIF Arendal å være med å støtte TV-aksjonen og WWF sitt arbeid mot plast i havet. Korona har tvunget oss til å tenke alternativet og med hjelp fra Hentepant har vi muligheten til å kjøre rundt og samle panten til alle våre støttespillere. Pengene går uavkortet til TV-aksjonen sitt viktige arbeid. Alt du trenger å gjøre er å Registrere deg her!

Etter registrering begynner du å samle opp pant. Dagen før innsamling får du en SMS fra Hentepant med hentetidspunkt. Du bekrefter om du har pant og setter den på trappa. En ildsjel kommer så og plukker opp ditt bidrag. Enklere blir det ikke å støtte en god sak.

Se når Mario Matic, Richard Lindstrøm og Hermann Gjekstad var på Spornes strand på jakt etter søppel og plast! PS. Det kan ta litt tid å laste inn videoen dersom du er på iPhone.

Les med om Hentepant på hentepant.no

Les mer om TV-aksjonen og WWF sitt arbeid på blimed.no

Takk for at du bidrar til å redde havet!