Blir ØIF Arendal representert på månedens lag? – ØIF Arendal
Kristijan Jurisic som feirer en fantatisk redning...

Blir ØIF Arendal representert på månedens lag?

I morgen får vi vite hvem som kommer på månedens lag for september. Tror du ØIF Arendal spillerne kan ta plass på «seriens bestelag»…?

Det er alltid spennende når månedens lag skal kåres og vi i ØIF Arendal er godt vant med å bli representert på listen. Blant annet gjorde tidligere ØIF Arendal spiller, Martin Lindell, rent bord i fjor med å komme på listen 6 ganger i løpet av sesongen. Han ble ved sesongslutt belønnet med prisen for årets venstreback i ligaen før han vente blikket mot nye eventyr i Frankrike.

Nå skal vi igjen gang med månedens lag og vi håper å ha noen trumfkort i ermet som kan hevde seg i «startoppstillingen» i år også.

Ut i fra ØIF Arendals egen spillerbørs så skal sjansene være gode for at vi får en mann på listen. For eksempel så har en av våre sisteskanser, Kristijan Jurisic, stått fantastisk godt mellom stengene og har fått poeng etter samtlige kamper.

LES OGSÅ: Møter vi et topp-motivert Kolstad på onsdag?

Men vi har også en annen som har vist seg svært godt frem, selv om han ikke har fått like mye annerkjennelse i spillerbørsen. For Olaf Hoffstad har også levert godt i sesongåpningen men mange kontrings og rush mål i hver kamp. Det er naturligvis noe som spiller en høy faktor når prisen for spiller på månedens lag skal deles ut.

Uansett, det kan godt være det blir en annen ØIF Arendal spiller som dukker opp på listen også. Du kan se hvem som får plass på månedens lag i morgendagens Tett på sending som går på vår facebook kanal fra kl. 20:30.