Mange endringer: Billettsalg til Haslum-kampen åpner kl 19 – ØIF Arendal

Mange endringer: Billettsalg til Haslum-kampen åpner kl 19

I pausen på dagens kamp åpner billettsalget på Haslum-kampen som skal spilles onsdag 16. september. Og det gjøres flere justeringer. Nå kan alle kjøpe to billetter, men man MÅ sende en billett videre. Dessuten settes prisen til kr. 150,- pr. billett.

I kveld kl. 19.00 er første billettslipp til storkampen mot Haslum onsdag 16. september. Og det gjøres endel endringer fra sist:

Åpner for å kunne kjøpe 2 billetter

Alle som kjøper billett får anledning til å kjøpe 2 billetter. Det gjør at man kan kjøpe billett til seg og en som man ønsker å sette nærme (1-meters regelen gjelder uansett).

Dersom man kjøper 2 billetter er det viktig å være klar over at man MÅ videre sende billett nr. 2.

Ingen vil bli sluppet inn med mer enn en billett pr. telefon. ØIF Arendal er nødt til å ha oversikt over alle som har vært på arrangementet og dette er måten å følge opp dette på i praksis.

Åpner for å videresende billetter

Dette betyr altså at vi åpner for å videresende billetter. Og ikke bare åpner for videresending, man må videresende slik at man bare sitter igjen med en billett pr. telefon. For uansett hvor mange billetter man har på telefon, kommer man bare inn en person pr. telefon/app-bruker.

Det siste sikrer at ØIF Arendal har full kontroll på hvem som har vært på arrangementet i tilfelle en smittesituasjon.

Reduserer billettprisen

ØIF Arendal reduserer også billettprisen på de tilgjengelige billettene fra kr. 250,- til kr. 150,- for de første 20 billettene som blir lagt ut, samt for de ubenyttede billettene som eventuelt blir frigjort fra sponsorene.