Supporterbloggen – Hvalfangerbyen next – ØIF Arendal

Supporterbloggen – Hvalfangerbyen next

Seriespillet fortsetter og dagens motstander er nyopprykkede Sandefjord Håndball. Kampen spilles i Jotunhallen med avkast klokken 18.30

Følelsen i kroppen er som den alltid er på kampdag. Spent, forventningsfull, nervøs og kanskje mest av alt gleden over å skulle sitte ringside når laget i mitt hjerte skal kjempe om 2 nye poeng!

Sist ØIF Arendal møtte Sandefjord i seriespill var sesongen 2011/2012. I år skal de igjen spille i den øverste ligaen. På grunn av Covid-19 ble også kampene om opprykk/nedrykk avlyst og Sandefjord som lå på 3.plass i 1.divisjon fikk tilbud om opprykk. Det takket de ja til.

For begge lag blir det kjente fjes på motstanderlaget. Olaf og og André har begge spilt i Sandefjord Håndball med Jotunhallen som hjemmearena før de kom til ØIF Arendal. For oss i Arendals klubben er det arendalitten Magnus Langeland, som nærmere bestemt kommer fra Hisøy. Langeland har gjort suksess i Sandefjord, og scoret 91 mål i fjordårets sesong. Jeg synes det er gøy når lokale spillere gjør det godt, selv når det er i motstanderklubber, så lenge det ikke er mot ØIF Arendal.

Cup-kampen mot Falk-Horten viste oss oss at man ikka kan ta lett på noen kamper. For å vinne kamper må laget være 100% tilstede. Jeg er sikker på at vi får se et helt annet lag i kveldens kamp, og tilføyer at det er styrke å vinne på dårlige dager, den styrken tok oss videre i cupen.

Sandefjord har mål om å overleve i Rema 1000 ligaen, ØIF Arendal har mål om å ta medalje. Igjen er ØIF Arendal favoritter, og denne kampen skal vinnes! Til vanlig ville vi fylt Svermenbussen og reist sammen til kamp med hjemmebakst, kaffe, loddsalg og fantastisk stemning. I dag er vi en håndfull supportere som har klort til oss billetter og sammen med 2 stortrommer skal vi lage så mye lyd vi klarer og støtte gutta. GOD KAMP!

Kampen kan du se fra klokken 18.30 her!