– Vi møter et heltent Sandefjord! – ØIF Arendal

– Vi møter et heltent Sandefjord!

I oppkjøringen til sesongen slo vi Sandefjord 38-21. I morgendagens kamp i Jotunhallen er Hermann Gjekstad klar på at motstanden vil bli langt tøffere denne gangen.

LES OGSÅ: En solid seier over Sandefjord!

I morgen reiser ØIF Arendal til Jotunhallen for å møte Sandefjord. Et oppgjør som Hermann Gjekstad mener blir langt fra likt som når vi møtte samme motstander i oppkjøringen til sesongen.

– I oppkjøringskampene så driver begge lag å tester ut nye spillere og – måter å spille på. Jeg er sikker på at dette blir en helt annen kamp enn sist gang vi møttes.

Hva skal ØIF Arendal fokusere på i kampen mot Sandefjord?

– Vi skal først og fremst fokusere på oss selv. Vi er et topplag som skal ligge helt der oppe og kjemper – da er det ikke vi som skal tilpasse oss andre, men andre som må tilpasse seg oss.

Han forsetter…

– Alle ære til Falk-Horten, men vi hadde en litt dårlig kamp i NM, jeg er sikker på at vi kommer til å være et helt annet lag i morgen når vi besøker Sandefjord.

LES OGSÅ: – Gjekstad kan bli skikkelig god!

Støtt klubben, feir byen, bli med på noe unikt – kjøp ditt navn i drakta!

Hvordan blir kampen mot Sandefjord?

– Tja, litt som jeg var inne på så blir det en helt annen kamp enn sist vi møttes. Det blir nok mer kriging, et høyere tempo og action nå. De kommer nok til å være heltent og ute etter å revansjere tapet mot Drammen i 1. runde. Men vi er positiv og klar på at dersom vi spiller slik vi skal, så skal vi ta med oss alle poengene hjem til Arendal.

Er det noen i Sandefjord troppen vi skal passe ekstra godt på?

Ja, vi må passe på Magnus Langeland. Han var veldig god når jeg møtte han i 1.divisjon og et fantastisk talent som skårer mye mål!

SAK KOMMER: Kampen i kampen – er det Arendalitten Magnus Langeland som skal stoppe ØIF Arendal?

Hva betyr en seier i Sandefjord?

– Nei altså det betyr jo selvsagt veldig mye, det er en tellende seriekamp. Vi trenger alle poeng vi kan få for å være med å kjempe helt der oppe. Da kan vi ikke ryke for lag som nettopp har rykket opp.

For din egen del som tidligere har spilt i Sandefjord og Runar. Hva tenker du om den kommende kampen?

– Jeg gleder meg til å spille mot Sandefjord. Det har vært noen spennende kamper mot dem som Runar-spiller og med Viking Stavanger. Jeg skal gripe muligheten hvis jeg får den, også går vi for 2 poeng.