– Vi skal hente 2 poeng, men vi får det ikke gratis! – ØIF Arendal

– Vi skal hente 2 poeng, men vi får det ikke gratis!

Marinko Kurtovic er klar på at Sandefjord i Jotunhallen skal være 2 poeng visst en har ambisjoner om medalje, men advarer samtidig om at det fort kan bli tøft i dagens bortekamp.

ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic sier at kampen mot Sandefjord skal være 2 poeng for arendalittene dersom vi skal ha ambisjoner om medalje. Men med Falk-Horten kampen friskt i minne så tydeliggjør Marinko hvor viktig det er at alle er 100% på og at vi spiller vårt spill.

– Kampen mot Falk-Horten kan en trygt kalle spesiell. De lagene som går med ambisjoner om å overleve eller som spiller i lavere liga ser på kampene mot oss som finaler. Det gir nok ekstra inspirasjon og motivasjon til å spille mot oss, og det må vi huske. Da hjelper det ikke at vi leverer 90%, nei vi må være 100% på!

Nå vant vi riktig nok kampen mot Falk-Horten til slutt, men se på Fjellhammer mot Kolstad som gikk i første runde, der tapte trønderne 33-26… Alt kan skje, så kampen mot Sandefjord blir ingen «walk in the park».

Men Marinko sier at han har et lite ess i ermet når vi ankommer Jotunhallen…

Tja, jeg har en liten hemmelighet som jeg håper gutta får et ekstra gir av. Dersom en ser opp i taket når en står inne i Jotunhallen så vil en se meg. Kanskje dette kan være med på å lage en litt hjemmebane følelse, spøker Marinko.

– Nei, men helt alvorlig så tror jeg vi kan ha en liten fordel med at flere av våre gutter har spilt sine barndomsår i Jotunhallen. De vet litt hvordan gulvet er og hvor målet står.

– Jeg tror Olaf Hoffstad og Andre Bergsholm Kristensen gleder seg veldig. Endelig kan de spille Eliteserie i Jotunhallen, det vil jeg nok tro har vært en liten drøm for de.

Videre forteller han hva som kan være farlig i kampen mot Sandefjord.

– Det er et ungt fremadstormende lag som fort kan overraske i år. Jotunhallen mot Sandefjord er ikke en enkel kamp. Dette er en hall og et lag med mye historie. Det skal også nevnes at dette er deres første hjemmekamp for sesongen, det blir garantert tøft. Det blir spennende, men vi skal som sagt vinne dette og ta 2 poeng.