TV2 vil har mer av ØIF Arendal! – ØIF Arendal

TV2 vil har mer av ØIF Arendal!

De har så vidt reist fra Sparebanken Sør Amfi etter sesongpremieren, før de ønsker seg tilbake allerede i andre hjemmekamp for sesongen! Vi snakker om TV2 og duoen Harald Bredeli og Bent Svele. Nå vil de sende ØIF Arendals kamp mot Haslum også!

I dag kom meldingen om at sesongens andre hjemmekamp også vil bli vist på TV2 Sport. Kampen som opprinnelig var berammet til kl. 18.30 onsdag den 16. september er nå flyttet til det som er «normalt» TV-tidspunkt. Nemlig kl. 19.15.

ØIF Arendals sesongpremiere mot Halden Topphåndball hjemme i Sparebanken Sør Amfi ble også sendt på den nasjonale plattformen. Og nå blir det altså to hjemmekamper på rad som skal sendes på Norges største kommersielle TV-kanal.

I skrivende stund jobbes det også med å finne et tidspunkt å flytte Drammen-kampen til. For også hjemmekampen mot medaljeutfordrene fra Drammen ønsker TV2 å sende.