Andrè B. Kristensen kåret til norges nest største talent under 19! – ØIF Arendal

Andrè B. Kristensen kåret til norges nest største talent under 19!

Aftenposten har nettopp gjennomført en uhøytidelig kåret av de største håndballtalentene under 19 år. Der var det et kjent ØIF Arendal-ansikt som prydet avissiden!

Ved hjelp av ekspertene og landslagstrenerne, Harald Bredeli, Gunnar Pettersen, Karoline Dyhre Breivang, Knut Ove Joa, Sissel Nygård Pedersen, Fredrik Ruud, Johnny Jensen, Daniel Høglund, Vigdis Holmeset, Tom-Erik Skarpsno, Bent Svele, Espen Særvoll og Geir Oustorp har de kommet frem til hvilke yngrespillere som det forventes mest av i fremtiden, både på herre- og damesiden.

Elverums Alexander Blonz troner øverst av alle. Foran Storhamars Mia Solberg Svele og vår egen André B. Kristensen på tredje plass totalt. Nr. 2 blant gutta.

ØIF Arendal hovedsponsor

Om Andrè uttaler de:

«Den talentfulle unggutten fra Sandefjord er den eneste målvakten på vår liste. Kristensen gikk til ØIF Arendal før forrige sesong og hadde en fantastisk debutsesong for sørlendingene. Keeperen ble også kåret til årets nykommer i Eliteserien»

Gunnar Pettersen som også har trent Andrè tidligere gir følgende karakteristikk av sin tidligere elev og ØIF Arendals målvakt.

– Han er det største keepertalentet vi har på herresiden. Han er veldig god på nærskudd, spesielt fra kant. Debutsesongen var ekstremt god, og han utviklet seg også til å bli en ekspert på 7-metre. Han har fortsatt litt å gå på når det gjelder distanseskudd.

Faksimile av saken:

Her er ØIF Arendals spennende kampprogram de neste ukene:

Dato:UkedagKl.HjemmelagBortelagKan sees:
13. novOnsdag18:30NærbøØIF Arendalagderposten.no
17. novSøndag17:00HBC NantesØIF Arendalinfo kommer
24. novSøndag17:00ØIF ArendalHBC NantesSp.b Sør Amfi
27. novOnsdag19:15ØIF ArendalElverumSp.b Sør Amfi
1. desSøndag18:00DrammenØIF Arendalagderposten.no
8. desSøndag18:00HaslumØIF Arendalagderposten.no
14. desLørdag18:00ØIF ArendalBækkelagetSp.b Sør Amfi
18. desOnsdag18:30FolloØIF Arendalagderposten.no