– Vi får lage vår mini «Håkonshall» i Arendal! – ØIF Arendal

– Vi får lage vår mini «Håkonshall» i Arendal!

– Skal vi invitere til håndballfest, kunne det ikke bli en bedre motstander. De spilte Champions League-finale for bare 15-16 måneder siden. Daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen gleder seg til å ta i mot det franske storlaget.

ØIF Arendal trakk sportslig den største utfordringen som turneringen har å by på. Franske HBC Nantes ligger på 2. plass i fransk eliteserie. Rett bak Paris Saint-German (PSG). Men markedsmessig kunne man ikke ha truffet bedre.

– Dersom vi kunne velge, ville vi selvsagt møtt en motstander som hadde gjort veien til gruppespill noe kortere enn hva Nantes gjør. Når det er sagt, er det ingen motstander som bør være mer spennende for publikum.

Salgs- og markedsavdelingene var de gladeste for resultatet av trekningen!

Håper på publikumsrekord i Sparebanken Sør Amfi.

– Det er trist at Espen Lie Hansen har reist hjem til Drammen. Han spilte i Nantes frem til denne sesongen. Og han var blant annet med i Champions League-finalen. Men med verdens stjerner i alle posisjoner er det bare å glede seg til kampen i Sparebanken Sør Amfi.

Mener at Elverums prestasjoner bør være til inspirasjon.

Klare for å rigge til ny håndballfest

– Vi får mobilisere som Elverum gjorde til Håkonshall. Fylle Sparebanken Sør Amfi til randen og håpe på tidenes ramme rundt en håndballkamp her på Sørlandet. Det gjelder å lage fest utenfor banen også.

Og når blir billettene klare til denne storkampen?

– Det vet vi ikke ennå. Først må kampen legges til den dag og det tidspunktet den skal spilles. Den dialogen fører Per Carsten med våre nye franske venner. Så skal det Europeiske håndballforbundet godkjenne tidspunket. Men vi håper å få lagt ut billettene i løpet av kort tid.

– Vi skjønner at dette er en godbit som publikum i hele landsdelen vil ha med seg.