«Ingen» tror på ØIF Arendal – i år heller! – ØIF Arendal

«Ingen» tror på ØIF Arendal – i år heller!

Håndballens pompel og pilt, de andre trenerne i eliteserien, ingen har tro på titler til ØIF Arendal sesongen 2019/20. Nesten som i fjor.

I dag var det håndballens kickoff i Oslo. Både for dame og herreklubbene. Og profiler og lagledere for alle lagene var samlet for å gi media informasjon om klubber og spillere før ny sesong.

Og ikke minst. For å gi sine stalltips til hvilke lag som henter hjem de store gjeve trofeene. Og får ekspertene og trenerne rett. Blir det i beste fall en bronse i seriespill for ØIF Arendal.

Ledet av håndballens pompel og pilt, Harald Bredeli og Bent Svele, var det et unisont trenerkorps som mente at seriemesterskapet går til Drammen. Og som om ikke det var nok, de mener også at Drammen blir Norgesmester.

Når det kommer til sluttspill er det Elverum som står frem som den store favoritten i følge de samme ekspertene.

Man kunne kanskje tenke at nå «tør» ikke Bent Svele og Harald Bredeli tippe annet enn en tittel til Sørlandet også på herresiden. Ettersom de bommet «grovt» i fjor da nettopp ØIF Arendal ble seriemester.

Men neida. Gutta står på sitt. Sørlendinger har de ikke tro på i år heller. Eller rettere sagt, de har mer tro på østlendinger. Være seg om de spiller i Drammen eller på Elverum. Pompel og pilt tipper Drammen både som serie- og NM-mester og Elverum som sluttspillsmester. De også.

Så da er det vel som det pleier. Bare oss her sørpå som tror på oss selv. For det skulle det da bare mangle om vi ikke gjorde.

Vi har i alle fall fått det beste utgangspunktet, er kvitt all form for favorittstempel og kan gjøre jobben «nedene-i-fra»!

Dessuten gleder vi oss til kickoff på Castelle førstkommende fredag. Da skal pompel «få kjørt seg». For Bent Svele skal til «pers» som konferansier. Sørlendinger – det er bare å varme opp snakketøyet!