William har tenkt å gjøre det ennå vanskeligere for Marinko! – ØIF Arendal

William har tenkt å gjøre det ennå vanskeligere for Marinko!

Stortalentet Jørg William Fiala Gjermundnes har virkelig tenkt å gjøre det vanskelig for Marinko når han skal dele ut spillertid. Lagets yngstemann brukte oppkjøringskampen mot St. Hallvard til å vise muskler!

ØIF Arendal møtte St. Hallvard til nest siste oppkjøringskamp før sesongen tar til på hjemmebane 7. september. Og helt oppskriftsmessig vant de svarte og røde med solide 34-23 etter pauseresultatet 18-10. På det meste var ØIF Arendal opp i en ledelse på 15 mål.

Og banens beste angrepsspiller? Tja, det kan vel så godt ha vært banens yngstemann Jørg William Fiala Gjermundnes. Hadde gjorde 5 mål på 6 forsøk.

– William var kjempegod. Og han gjør det ikke vanskelig for meg. Tvert i mot. Jeg bruker de som er best til enhver tid. Så dette var gøy, det er hovedtreneren Marinko Kurtovic som gleder seg over Williams spill.

Og superlativene er flere.

– Jeg har så tro på den gutten. Han har alle muligheter og han skal få alle muligheter. Så er det opp til han å bli så god som han kan. For potensialet det er riktig stort.

Men en ting er ikke Marinko fornøyd med.

– Han er ung, så han må få tid på seg. Men mer muskler på kroppen, det trenger han. Og det må han prioritere fremover.

Så da er det vel å anta at William blir mye å se i «styrkebua» eller Atletica som det mer eksakt heter.

God strekspiller

ØIF Arendal testet ut en potensiell strekspiller som erstatter for alle skader på posisjonen. Loigj Quni fikk prøve seg i kampen mot St. Hallvard og han gjorde sine saker godt.

God strekspiller

– Han gjør 3 mål på 4 forsøk og viser seg fra en god side. Det er en dyktig strekspiller, sier Marinko før han fortsetter.

– Dessuten liker jeg typet godt også. Han spiller med hjertet på utsiden av drakten og virker til å være en sympatisk type som passer inn i ett hvert lag.

Men noen konklusjon kan Marinko ikke komme med.

– Beslutningen skal tas sammen med støtteapparatet. Så vi kommer til å ha en prat i kveld og en i morgen. Når konklusjon kommer, vet jeg ikke ennå. Vi ønsker å være sikre på den før vi formidler den til dem det gjelder, avslutter han hemmelighetsfull.

Mye folk og god stemning

Kampen ble spilt i Frolandshallen. Og det var både mye folk og god stemning. Flotte rammer for en god oppkjøringskamp hadde Froland Håndball stilt i stand.

Kampfakta:
Eirik Heia Pedersen, 3 mål 4 skudd
Martin Lindell, 1 mål 4 skudd
Hermann Vildalen, 4 mål 8 skudd
Josip Vidovic, 4 mål 4 skudd
Mario Matic, 2 mål 3 skudd
William F. Gjermundnes, 5 mål 6 skudd
Richard Lindström, 3 mål 4 skudd
Sondre Paulsen, 1 mål 3 skudd
Sander L. Simonsen, 2 mål 2 skudd
Luigj Quni, 3 mål 4 skudd
Adrian Evensen, 1 mål 2 skudd
Olaf R. Hofstad, 5 mål 7 skudd
Andrè B. Kristensen, 1 mål 1 skudd

Josip socret 4 mål på fire sjanser!