Hisøy, Øyestad og Froland vant ØIF-kamp! – ØIF Arendal

Hisøy, Øyestad og Froland vant ØIF-kamp!

Stor «oversøking» av breddeklubber som ønsket å arrangere oppkjøringskamp med ØIF Arendal!

Tirsdag 13. august er første mulighet til å se kommende sesongs eliteserielag i aksjon på «hjemmebane». Det skjer i Hisøyhallen og med Hisøy som arragør. Og motstander er KRS Håndball (saken fortsetter under bildet).

Lokale kamper med lokale gutter!

– Vi ønsker å by klubben og laget ut til breddeklubber og annonserte etter lystne arrangører, forklarer ØIF Arendals arrangementsjef Per Carsten Michelsen.

Og han kan fortelle om stor interesse.

– Ja, det var stor interesse i klubber fra både Sør- og Østlandet som ønsker å arrangere ØIF Arendals oppkjøringskamper. Så mange var det at vi dessverre ikke nok kamper å dele ut til alle som har søkt.

Lokale vinnere

Det var de lokale klubbene Hisøy, Øyestad Bredde og Froland som var heldige.

– Hisøy er først ut. De skal arrangere kampen mellom ØIF Arendal og 1. divisjonslaget KRS Håndball (tidligere KIF). Kampen skal spilles i Hisøyhallen tirsdag 13. august kl. 18.30.

– Torsdag 22. august kommer St. Hallvard på besøk. Den kampen skal spilles i Froland og med Froland IL Håndballgruppa som arrangør. Kampstart er kl. 18.30.

– Den siste oppkjøringskampen spilles torsdga 29. august med Øyestad Bredde som arrangør. Kampen skal gå i erverdige Nedeneshallen og motstander er Johnny Jensens Falk Horten. Kampstart er kl. 19.00

Alle inntekter til de lokale klubbene

– Vi har avtalt med klubbene at alle inntektene fra kampene skal ligge igjen i breddeklubbene. Det gjelder f.eks. billettinntekter og lotteri. Og dersom de også skaffer seg sponsorinntekter til kampen, vil de inntektene også ligge igjen i breddeklubben.

Og etter kampene skal det arrangeres sosiale aktiviteter med breddeklubbene.

– Breddeklubbene inviterer til et måltid for begge lag etter kamp. I den forbindelse blir et mingling, autografskriving og sikker mange selfies.

ØIF Arendal gleder seg til å spille håndball ute i breddeklubbene