Kampen i kampen: Er det arendalitten Magnus Langeland som skal stoppe ØIF Arendal? – ØIF Arendal

Kampen i kampen: Er det arendalitten Magnus Langeland som skal stoppe ØIF Arendal?

I kampen mot Sandefjord vil vi nok stifte bekjentskap til flere gode håndballspillere fra hjemmelaget, men det er nok først og fremst den unge talentfulle midtbackspilleren (Og Arendalitt) Magnus Langeland du vil legge merke til.

Den unge talentfulle midtbacken fra Hisøy ble Sandefjord gutt før 2018/2019 sesongen og er kanskje den som blir vanskeligst å stoppe når ØIF Arendal besøker Jotunhallen i morgen.

Magnus Langeland spilte i fjor en sentral rolle i opprykket for Sandefjord og skåret hele 91 mål i 1.divisjon og var en sterk bidragsyter for at andre på banen kunne spille opp mot sitt beste.

Vår egen Hermann Gjekstad spilte i fjor i Viking, han fikk oppleve arendalitten på nært hold og beskriver han slik…

– Han er en dyktig spiller. Han har god håndballforståelse og flink til å spille sine medspillere opp. I tillegg så skårer han veldig mye mål da. Et talent som vi syntes det var vanskelig å møte i Viking Stavanger.

Hovedpersonen selv er ydmyk, men klar på at de skal gjøre det vanskelig for gutta i ØIF Arendal når de besøker Jotunhallen.

– Hehe, det er jo veldig gøy å høre at jeg er «fryktet» i ØIF Arendal leiren. Forhåpentligvis kan jeg gjøre en god figur.

Hvordan ser du for deg kampen blir?

– Den blir annerledes enn oppkjøringskampen i august, det kan jeg si med sikkerhet. Vi tapte borte mot Drammen nå i første runde, men har hatt en veldig god treningsuke etter dette. Jeg tror absolutt vi kan hevde oss.

Hva med din egen del – du er jo som sagt «fryktet», vil det spille noen rolle inn mot kampen?

– Tja, jeg har ikke noe mål om hvor mange mål eller assist jeg skal ha. Jeg skal gjøre det jeg pleier å gjøre, så får vi se hvordan det går.

Fakta om Magnus Langeland
Midtback spiller
Draktnummer 13
Fra Hisøy, Arendal
Nåværende klubb – Sandefjord
Tidligere klubb – Øyestad Håndball
Født 30/09/2001

Kampen i Jotunhallen mot Sandefjord kan du se fra Kl. 18:30 i morgen her!