– European League kommer til å bli et stort løft! – ØIF Arendal

– European League kommer til å bli et stort løft!

ØIF Arendals venstrekant, Olaf Richter Hoffstad, er overbevist om at deltakelse i den nystartede EHF European League kommer til å bli et stort løft for både spillerne og klubben. Godt inn i siste egentreningsperiode, gleder han seg til oppstart!

– I sommer har jeg vært i Norge som de fleste andre. Det har vært en god blanding av storbyferie og norsk natur, forklarer Olaf Richter Hoffstad.

LES OGSÅ: – Kaptein: – Dette blir spennende på flere måter

Det er ikke så vanskelig å se på bildene at han har kost seg med gode venner og familie.

LES OGSÅ: – Onsdag starter billettsalget

Olaf har også vært iherdig når det kommer til egentreningen.

– Jeg har fått anledning til å bruke ekstra mye tid på å forbedre de deler av spillet som jeg normalt ikke får like god tid til å utvikle. Det har, tross alt, vært noe av den positive deler av tiden med covic19-virus og coronarestriksjoner, forklarer han.

LES OGSÅ: – Vi kommer til å gjøre det bedre i sesongen som kommer

– Det har blitt noen turer i skog og mark. Sånt er godt for sjelefreden, ler han. Det er lite som er så bra som å oppleve norsk natur. Men sjelden har man så god anledning til å nyte den som man har fått i år.

Og selv når turen ble lagt til Oslo, oppsøkte ØIF Arendals superkant naturen… som på dette bildet langs Akerselven i Oslo:

Hva tenker du om sesongen som kommer?

– Først og fremst kjenner jeg på en veldig motivasjon. Nå har det vært lenge uten nærkontakt og kamper. Det kjenner jeg at gjør noe ekstra med motivasjon når før sesongestart.

– Så gleder jeg meg til å se alle gutta igjen. Klart man savner dem også når man er fra hverandre så lenge som det har blitt i år. Og ikke minst alle i støtteapparatet rundt oss. De som er med på å gjøre ØIF Arendal til en virkelig storklubb.

LES OGSÅ: – Arendalsmålvakten som vil utfordre elitekeeperne

Aller mest er det Europacupen som motiverer.

– Ja, det er noen fantastiske lag som skal være med i den nystartede European League. Og vi har grusomt lyst til å komme helt til gruppespillet. Det ville rett og slett blitt tidenes håndballopplevelse!

Olaf Richter Hoffstad, motivert for gruppespill i European League

LES OGSÅ: – ØIF Arendal må igjennom tidenes styrkeprøve

Og du verden hvor vi også gleder oss til å se gutta sammen og til å få oppleve kamper i Sparebanken Sør Amfi igjen!