Onsdag starter billettsalget! – ØIF Arendal

Onsdag starter billettsalget!

I morgen onsdag 22. juli kl. 12.00 starter salget av billetter til ØIF Arendals to oppkjøringskamper mot hhv Runar og Nøtterøy. Billettene kan du kjøpe i appen.

Det er ØIF Arendals administrasjonssjef Ole Aasen som bringer de gode nyhetene.

– Vi har bare 200 billetter for salg, forklarer Aasen. Billettene er fordelt over hele hallen, slik at vi overholder 1-meters regelen.

Det er innført strenge covic19-tiltak. Og Ole har sammen med arrangementsjef Per Carsten Michelsen og daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen lagt alle smittervernsplaner for både treninger og kamper.

– Alle må sitte en meter fra hverandre både vertikalt og horisontalt. Det betyr at annen hver seterad er stengt. Og at hver tilskuer har 2 ledige seter på hver side av seg, forklarer Ole.

Disse kampene legges ut:
ØIF Arendal vs. Runar lørdag 1. august kl. 15.00
ØIF Arendal vs. Nøtterøy, fredag 7. august kl. 17.00

Begge kampene spilles i Sparebanken Sør Amfi

Link til billettsalg (på nett): Her er linken til billettsalg – oppkjøringskamper

Det er kun mulig å kjøpe billetter via klubbens app. Og hver kjøper har kun mulighet til å kjøpe en billett. Billettene koster kr. 150,- og er personlige.

– Vi er nødt til å vite hvem vi har i hallen. Derfor er billettene personlige, digitale og påført navn. Det vil av samme grunn, ikke være mulig å videresende billetter.

– Man må også være oppmerksom på at det kun er mulig å kjøpe billetter over nett. At vi kun har 200 billetter og at billettsalget stenger når disse er solgt eller senest 2 timer før kampstart. Det er ikke lov å selge billetter de siste to timene inn mot kampstart.

Det er med andre ord ingen tid å miste. Ønsker du billetter bør du være klar i morgen kl. 12.00. Da legger Ole Aasen billetten ut for begge kampene.