Lyst til å være 1 av de 200 tilskuerne – her er informasjon! – ØIF Arendal

Lyst til å være 1 av de 200 tilskuerne – her er informasjon!

ØIF Arendals arrangementssjef lover at klubben åpner for 200 tilskuere på alle oppkjøringskampene. Mandag starter klubben arbeidet med å få alle smittevernsrutiner på plass.

ØIF Arendal har planlagt oppkjøringskamper mot Runar (1. august), Nøtterøy (7. august) og Kristiansand (19. august). I tillegg skal klubben spille en eliteturnering i Arendal helgen 14. til 16. august. Og nå varsler klubbens arrangementssjef, Per Carsten Michelsen, at det blir muligheter for publikum å se kampene. I alle fall et begrenset antall på 200.

– Vi er i gang med planleggingen. Det kommer til å bli mulig å se kampene. Og vi kommer til å ta inngangspenger. Det er så mye vi vet pr. i dag.

Det skal med andre ord planlegges allerede fra mandag hvordan man setter sammen de ulike mulighetene.

LES OGSÅ: – Gladmelding: Nå kan vi være 200 publikummere på kamper

– Det er strenge rutiner og vi må ha oversikter over hvem som har vært tilstede. Alt dette gjør at vi har endel jobb å få på plass. Men følger man med her på nettsidene våre, så skal man få beskjed så snart ting er på plass.

Mest sannsynlig vil billetter til oppkjøringskampene bli lagt ut til salg gjennom klubbens billettsystem.

LES OGSÅ: – Her er mulighetene for å se ØIF Arendal i kamp før sesongstart

– Billettinntektene blir en kjærkommen inntekt i det som kommer til å bli ordentlig tøffe tider utover høsten. Vi frykter at det blir begrensninger på antall publikummere eller mennesker vi kan samle. I sum vil det gi oss store inntektsreduseringer. Da er det kjærkomment å kunne få noen inntekter også på oppkjøringskampene, forklarer Per Carsten.

LES OGSÅ: – Her er Marinkos planer frem til sesongstart

Når alt er klart vil det bli annonsert på klubbens nettsider, i sosiale medier og sendt ut pr. e-post til klubbens 20 000 e-post mottakere. Så her skal det være mulig å få med seg alt om man er ivrig nok!