– European League vil bli et løft for oss spillere, klubben og hele byen! – ØIF Arendal

– European League vil bli et løft for oss spillere, klubben og hele byen!

Han nyter alle sider av Norge i ferien, fra høye fjell, til Sørlandet og storbyliv i Oslo. Men først og fremst er han spent på om ØIF Arendal kommer rett i gruppspillet i European League. Med langtidskontrakt med klubben fra Arendal har han ambisjoner både på egne, klubbens og byens vegne. Den storvokste linjespilleren Kristian Rammel!

Og la oss begynne med det siste først. Kristian Rammel omtales som en av de virkelig store norske linjetalentene. Han kom allikevel til Arendal for å restarte sin håndballkarriere etter manglende tillit i Danmark. Uforståelig for alle vi som har fulgt han inn i fjorårssesongen og sett en utrolig utvikling.

Den tidligere Bækkelagskapteinen er sulten på ny utvikling. Og håper inderlig at det blir European League og gruppespill.

– Det ville bety 10 kamper på virkelig høyt internasjonalt nivå. 5 av disse skal spilles i Sparebanken Sør Amfi. Det bør i tilfelle bli festaftener for hele Sørlandet, det kommer med kraft i stemmen. Dette har han virkelig lyst på.

Og formen har han virkelig tatt vare på i egentreningsperioden.

– Jeg har holdt meg godt i gang fysisk og gleder meg veldig til sesongen som kommer. Vi har noe veldig spennende på gang!

Jeg håper vi kjemper om alle titler her hjemme. At vi bygger videre på den gode progresjon vi hadde i vårsesongen.

Kristian Rammel, ambisiøs Oslo-gutt som trives på Sørlandet

Sommeren ble ikke helt som planlagt for Kristian og hans kjæreste. De skulle nemlig til Kroatia.

– Årets sommerperiode har blitt tilbrakt hjemme i Norge. Med innslag av fjellturer, trening, sightseeing og litt oppussing hjemme hos mine foreldre, forklarer han.

– Egentreningsperioden startet med en uke hjemme i Oslo sammen med familie og venner. Og som alltid i hovedstaden, var været strålende.

– Deretter bar det videre til en uke med hytteliv og fjellturer i Gudbrandsdalen, nærmere bestemt Vinstra og Gålå. Det er fra disse trakter min kjæreste er i fra.

Men selv i ferien kunne han ikke unnvære Sørlandet.

– Denne uka har det vært litt rundt på Sørlandet. Vi har besøkt både Grimstad, Kristiansand, Arendal og Søgne. Og nå bærer turen til Bamble noen dager før det blir en uke hjemme i Oslo.

Vi gleder oss til å få Kristian og de andre gutta tilbake til Arendal. Og Kristian Rammel, det er Arendal som er «hjemme» nå!