Gleder seg til comeback i ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Gleder seg til comeback i ØIF Arendal!

Siste del av forrige sesong ble sørlendingen fra kongens by lånt ut til Kristiansand. Nå nyter han ferie med familie og venner og gleder seg til gjensyn med Sparebanken Sør Amfi! Jørg William Fiala Gjermundnes.

– Sommeren har vært nydelig til nå. Jeg har vært mye med venner og med kjæresten, forteller William som også har fått til et aldri så lite utenlandsopphold mitt i covic-19 tiden.

– Jeg har vært en tur i Danmark på en rask ned og opp-tur for å besøke mormor og morfar og mor og far som var der på en lengre ferie.

William er jo fra Kristiansand. Og som kristiansandere flest er han stolt av hjembyen sin.

– Jeg har brukt mye av tiden min på sjøen i verdens (nest, red.anm) vakreste by. Der har jeg hatt det moro med å kjøre ring etter båt, fisket og stekt i sola.

Se og hør William få ros av TV2 og Harald Bredeli: https://www.tv2.no/v/1451450/

Men det har ikke bare vært latskap denne sommeren for den ambisiøse unggutten med store fremtidsplaner.

– Jeg har brukt mye tid med vekter for å prioritere den fysiske delen av treningen. Og nå gleder jeg meg til å komme i Sparebanken Sør Amfi for å måle krefter med lagkameratene igjen, ler han. Vel vitende om at det er noen i spillegruppa som har hatt flere sesonger i styrkebua enn ungdommen fra Kristiansand.

– Nå er jeg kjempemotivert for sesongen som kommer. Den skal jeg bruke til å ta nye steg og samtidig hjelpe laget med lagets prestasjoner. Gleder meg stort til å treffe både lagkamerater og alle i støtteapparatet. Og ikke minst gleder jeg meg til å spille foran et fullsatt Sparebanken Sør Amfi.

Det siste er det mange som håper på. Enn så lenge får ØIF Arendal lov til å ha 200 tilskuere på kampene frem til sesongstart.

– Jeg håper alle ØIF Arendalere nyter resten av ferien sin og ikke minst har hatt det flott så langt. Nå er det forhåpentligvis ikke så lenge til vi møtes alle sammen. Inntil da ønsker jeg alle en riktig god sommer.