– Sesongen kan ikke komme raskt nok! – ØIF Arendal

– Sesongen kan ikke komme raskt nok!

Han har trent med klubben i noen uker i juni måned. Nå gleder han seg til oppstart og oppkjøring. Og sesongen? – Sesongen kan ikke komme raskt nok, ivrer ØIF Arendals nyervervelse Hermann Gjekstad.

Pr. skrivende stund er han spillerstallens eneste «ordentlige» nye spiller. Lars Jakobsen er hentet tilbake til klubben etter noen år i utlendighet. Mens Hermann Gjekstad har aldri trukket i ØIF Arendal-drakt. Hverken til oppkjøringskamp eller til obligatoriske kamper. Hans debut kommer antageligvis mot en tidligere arbeidsgiver, nemlig Runar Sandefjord. ØIF Arendal møter Runar til kamp i Sparebanken Sør Amfi lørdag 1. august kl. 16.00. Sesongens første oppkjøringskamp.

LES OGSÅ: – Sommerhilsen fra Eirik Heia Pedersen

I sommer har han trent mye. Veldig mye. Han ønsker å være så godt forberedt som mulig. Konkurransen på høyrekanten kommer til å bli utrolig tøff. Sander Løvlie Simonsen er mannen man må rundt for å få mest spilletid. Saltrød-karen har nok ikke tenkt å gi fra seg honnøren ute på høyrekanten sånn helt uten videre… Og selv om skader ødela mye av sesongen til Adrian Evensen, er det mange som husker potensialet han viste tilbake i Skjærgårdslekene. Det blir spennende å se hvordan Marinko Kurtović prioriterer. Og treningen fra i sommer kan nok komme godt med.

LES OGSÅ: – European League vil gi et løft for oss gutta, klubben og hele byen

– Sommeren har bestått av masse trening samtidig som jeg har fått vært mye med venner og familie, forteller Hermann Gjekstad.

Og selv endel av sommerferien har han lagt til Arendal. Om enn litt ufrivillig.

– Jeg var på en ukes seilferie sammen med noen gode kompiser. Vi startet seilferien i Risør og satt kursen sørover. Etter bare en kort seiling til Arendal stoppet været oss. Så det ble landligge i Arendal et par dager.

– Da været etterhvert ble bedre, seilte vi til Kragerø før det ble retur til Sandefjord.

Mandag 27. juli møtes ØIF Arendal-gutta til trening igjen.

LES OGSÅ: – Sommerhilsen fra kroaten som har blitt arendalitt

– Nå skal jeg nyte de siste dagene av egentreningsperioden og så gleder jeg meg til å møte både lagkamerater og alle fantastiske folk i og rundt klubben. Jeg har merket at jeg har kommet til en storklubb i norsk sammenheng. Det motiverer ekstra både i treningsarbeidet og til sesongstart som ikke kan komme fort nok.