Dette tenker Svermen om våre to nye signeringer! – ØIF Arendal

Dette tenker Svermen om våre to nye signeringer!

Hør hva supportersjef Jørn Holmestrand og supersupporter Kari Sunde sier om våre to nye signeringer.

– At vi endelig kan begynne å snakke håndball igjen er veldig kjekt. Det har vært litt vanskelig nå under korona. Sesongen ble avsluttet og en visste ingenting om når det skulle starte opp igjen, sier supersupporteren Kari Sunde.

Hun og Jørn Holmestrand er noen av de meste engasjerte i Svermen.

– Jeg er så glad for at vi har signert to nye spillere, nå kan vi endelig se et lys i tunnelen og tenke «Nå skjer det ting og det er ikke lenge til vi er i gang igjen».

Hun fortsetter….

– Naturligvis når håndballen kommer i gang igjen er foreløpig vanskelig å si. Men jeg blir skikkelig giret nå når vi får nye fjes inn i gruppen, sier Kari.

LES OGSÅ
Ny oppmyking gir grunn for større tro på håndballstart i august?

En kan merke at Kari er engasjert når vi snakker med henne om håndballen, hun sier selv at hun har vært «sultefôret» på noen ordentlig gode håndball nyheter. Signeringen av Lars og Hermann var akkurat dette.

– Jeg må si at jeg er veldig lettet. Jeg har vært litt lei meg og tenkt mye på hvordan vi skulle erstatte Martin Lindell nå som han går til fransk håndball. Jeg mener at Lars Jacobsen er den perfekte erstatteren, han har et uvirkelig godt underarmsskudd som er verdt inngangspengene alene.

– Han har også kjennskap til spillergruppen og apparatet rundt fra sin tidligere periode i klubben, så jeg syntes dette er en kjempe signering!

Supportersjef Jørn er helt enig i det Kari sier, han legger også til at Lars er en skikkelig godgutt!

– Ja ikke nok med at han er en fantastisk spiller så er han også en skikkelig godgutt. Jeg gleder meg veldig til å se og snakke med han igjen, sier Jørn.

Svermen

Samtalen glir over til den andre nysigneringen til ØIF Arendal, Hermann Gjekstad. Her er både Kari og Jørn rask på ball…

– Han virker til å være veldig spennende. Jeg har forhørt med litt rundt i håndball miljøet og det er utelukkende bare gode ord om han, sier Kari.

Jørn fortsetter…

– Ja, Hermann har jeg skikkelig tro på! Jeg har hørt at han er venstrehendt og god med ballen. Det blir veldig spennende å se han i kamp.

– Troppen begynner å bli god og bred nå, dette gleder oss supportere. Nå må sesongen og håndballen snart komme i gang, for vi er så utrolig klare til å se denne gjengen spille, avslutter Jørn.

sponsorfamilien