Olaf: – Vi blir knallgode allerede denne sesongen! – ØIF Arendal

Olaf: – Vi blir knallgode allerede denne sesongen!

Olaf Richter Hoffstad har stor tro på prosjektet i ØIF Arendal. Og han tror at det blir veldig bra allerede fra sesongen som kommer.

ØIF Arendals talentfulle venstrekant har satt navntrekket sitt på en langtidskontrakt med ØIF Arendal. Den varer helt til sommeren 2024. Og nå gleder han seg til det som kommer.

– Det var lett for meg å tenke langsiktig når klubben tok initiativ til det. For jeg har virkelig tro på det vi holder på med her i Arendal.

Han er full av lovord.

Langtidskontrakt

– Jeg ser store muligheter til å gjøre det bra i ØIF Arendal i fremtiden. Og jeg ser store muligheter for at laget og klubben skal gjøre det bra. Og det gjelder allerede fra førstkommende sesong.

Og en ting han virkelig liker med dagens spillertropp er at det er knalltøff konkurranse.

– Det er mange jevne spillere på høyt nivå og med stort potensiale på samtlige plasser. Det er gøy og inspirerende å være endel av en slikt spennende prosjekt.

Det er på trening jeg får overbevise Marinko at jeg er rette valget stadig oftere.

Olaf Richter Hoffstad

Sesongen som har gått ga kanskje mindre spilletid enn du håpet. Allikevel skriver du altså langtidskontrakt?

– Jeg er ikke i det minste tvil om at klubben har store ambisjoner på mine vegne. Og jeg har store ambisjoner til egen utvikling. Jeg vet at når det ikke går min vei, er det bare en vei ut av det. Det er å trene mer og bedre. Så kommer mulightene.

Men at det har vært frustrende til tider må han innrømme.

– Joda, jeg har jo ambisjoner. Og jeg er konkurranse mann. Så selvsagt har det vært det. Men syte å klage kommer man ingen vei med. Det er på trening jeg får overbevise Marinko om at jeg er rette valget stadig oftere.

Og det har han tenkt å gjøre!

Støtt ØIF Arendals sponsorer – de gjør det mulig for oss å satse topphåndball fra Arendal