– Ingenting skal stoppe meg fra å spille mot Elverum! – ØIF Arendal

– Ingenting skal stoppe meg fra å spille mot Elverum!

ØIF Arendals venstrekant Olaf Richter Hoffstad tråkket skikkelig over i lørdagens kamp mot Nærbø. Det har ikke tenkt å stoppe den tapre ØIF Arendal-profilen. – Ingenting kan stoppe meg fra å spille mot Elverum, uttaler han selv.

– Joda, foten er både hoven blå og litt vond. Men jeg har tenkt til å teste den på trening senere i dag og jeg er innstilt på å spille i morgen.

Jammen har han høy smerteterskel ØIF Arendals venstrekant. Her er det ingen pysetildenser!

Hva om det medisinske apparatet sier nei?

– Til syvende og sist er det jo spilleren selv som tar det valget. Og jeg er ganske innspilt på å spille. Det er ikke noe mer enn et rent overtråkk. Det er noe som ikke jeg gjør så ofte. Tror det er fem år siden sist. Derfor er det ekstra ømt, vondt og hovent akkurat i dagene etterpå.

Han er villig til å «blø» for drakta.

– Litt smerte må jeg tåle. Det var ganske vondt der og da. Så blir det greit. Og jeg går lett på beine allerede i dag. Derfor har jeg tenkt å prøve meg på treningen i kveld også. Jeg ser ingen grunn til ikke å prøve, så tar vi det derfra.

Han husker ikke helt hva som skjedde da han ble skadet i Nærbø-kampen.

– Jeg er litt usikker. Tror jeg landet på foten til en forsvarsspiller. Siden jeg var i bevegelse så skled foten videre, dessverre med utsiden først.

Så vi andre får krysse fingrene for at dagens test går fint på trening og at Olaf får det som han vil når Elverum står på den andre siden av banen tirsdag.