Denne innrømmelsen fra Olaf er godt nytt foran søndag … – ØIF Arendal
Olaf Richter Hoffstad. Foto: Jan Espen Thorvildsen

Denne innrømmelsen fra Olaf er godt nytt foran søndag …

Han er fra Sandefjord og møter sine gamle «fiender» i Sør Amfi på søndag …

Olaf Richter Hoffstad er fra Sandefjord og har hatt sin klubbtilhørighet i Sandefjord Håndball. Når det søndag er byrival Runar som står på motsatt side, så burde en kanskje tenke seg at det er en ekstra sterk motivasjon for den unge Richter Hoffstad.

Olaf sammen med to jenter som delte ut premie etter en av kampene i høstsesongen.

– For meg er dette egentlig en helt vanlig kamp. Jeg har ikke annet forhold til Runar enn at det er en annen klubb fra byen jeg kommer fra, sier han.
Men så kommer han med en innrømmelse, en innrømmelse som kanskje gjør at venstrekanten vil være ekstra på hugget foran søndagens kamp i Sør Amfi.

Innrømmelsen bør klinge godt i ørene på ØIF-tilhengerne.
– Altså, det er jo alltid gøy å slå Runar, kanskje litt gøyere enn andre lag. Det skal jeg ikke legge skjul på, smiler han.

Olaf Richter Hoffstad og hans lagkamerater er i en god flyt om dagen. Fire kamper på tre uker har gitt fire seire og dermed åtte poeng. Det har sørget for at ØIF er med begge føttene i medaljekampen, i motsetning til motstander Runar som er i motsatt tabell-ende og kjemper for å unngå nedrykk.

Han trekker frem at han synes laget har levert varene den siste tiden.
– Vi har spilt bra i det siste og har fire seire etter EM-pausen. Alt kjennes bra ut om dagen, og vi har fått til tingene i kamp som vi har øvd på under treningene, forklarer han.

Halden var en sliteseier, der utholdenheten sørget for to nye poeng etter en tung start. 11 dager med pause fra kamp er bare positivt, mener Richter Hoffstad.
– Ja, jeg tror det er positivt. Vi går inn i kampen med ny energi og godt oppladet til kampen, melder han.

Disiplin, mener han er nøkkelen til en ny seier.
– Får vi muligheten til å løpe, da er vi best. Og så kommer vi hjem til Sør Amfi. En bedre hjemmearena kan vi ikke få, konkluderer karen fra Sandefjord på ØIFs venstrekant.