ØIF Arendal sponsor med svært proaktiv handlekraft – ØIF Arendal

ØIF Arendal sponsor med svært proaktiv handlekraft

Randi Hansen er Prosjektleder for HRG Nordic, Centrum Reisebyrå AS. Hun forteller historien om hvordan koronaviruset påvirket reisebransjen og hvor avgjørende det var å jobbe proaktivt før utbruddet i Europa tok sted.

– Vi er et fullservice reisebyrå som skreddersyr privatferier, gruppereiser og forretningsreiser. Naturlig nok hadde vi mange kunder på reise like før koronaviruset ble påvist i Europa, sier Randi.

En av kundene som var på tur var Arendal Fotball, som hadde benyttet seg av HRG sine tjenester til bestilling og planlegging av deres treningsleir i Spania.

– Jeg husker så godt at jeg gikk med en dårlig følelse i magen hele uken, det påvirket hverdagen og nattesøvnen min. Vi var veldig bekymret for både våre privatkunder og bedriftskunder.

Hun fortsetter…

– Coronaviruset var ikke påvist i Norge eller i Spania, men etter å ha lest omfanget av det og hvor mange som hadde blitt syke var vi nødt til å vurdere hva vi skulle gjøre videre. Vi bestemte oss for å lete etter billetter hjem snarest mulig for Arendal Fotball. Heldigvis fant vi en hjemreise med direktefly samme kveld, med avgang bare 10 timer etter at vi igangsatte jakten på ledige flyseter.

– Samme ettermiddag som Arendal Fotball ble hasteflydd hjem, bestemte regjeringen seg for å forby reiser ut av landet i 2 uker. Vi kom heldigvis denne avgjørelsen i forkjøpet.

– Vi fikk flydd hjem samtlige av våre reisende til Norge før situasjonen eskalerte. Det er vi veldig glad for, dersom vi hadde ventet noen dager så kunne utfallet ha blitt veldig annerledes. Våre reisende kunne risikert å måtte betale enorme summer for billetter eller i verste fall å ikke få kommet hjem, sier Randi.

På grunn av Randi og resten av HRG teamets proaktive tenking kom Arendal Fotball seg hjem i god behold, men de måtte likevel se seg nødt til en 14 dagers karantene etter utenlandsturen.

– Det stemmer det at alle måtte i karantene etter utenlandsturen, men det er nok bedre å sitte hjemme i egen stue, enn å sitte i utlandet  bekymret for sin egen helse, avslutter hun. 

Daglig Leder i Arendal Fotball Bård Sterk-Hansen sier dette om HRG sin innsats…

– Vi er svært takknemlige, og stolte over slike samarbeidspartnere som HRG. På vegne av oss alle sammen vil jeg takke veldig for den handlekraften som teamet i HRG viste for å få oss hjem!

I likhet med Arendal Fotball så er vi i ØIF Arendal også svært stolte over å ha slike sponsorer som HRG med på laget, og ønsker å berømme innsatsen som ble lagt ned for både bedriftskunder og privatkunder i den vanskelige tiden.

sponsorfamilien