Bennett – ØIF Arendal

Bennett Stolt sponsor av ØIF Arendal.

Bennettog ØIF Arendal på lag

Forretningsreiser:  
Bennett tilbyr et spekter av reiseløsninger, rådgivning og arrangement innen forretningsreiser. Vi betjener kunder innen alle bransjer, både i det private næringsliv og i offentlig sektor.

Våre helhetlige reiseløsninger baseres på service, egenutviklede systemer og applikasjoner, teknologi og kvalitet i alle ledd. Ved å samarbeide med HRG vil bedriftens reiserelaterte tjenester bli samlet på et sted. Dette bidrar til tidsbesparelser og reduserte reiseutgifter for din bedrift. Våre verktøy og programmer dekker hele reiseprosessen fra begynnelse til slutt.

Firma- og gruppeturer:
Som totalleverandør av turer, ordner vi det aller meste. Listen over hva dere slipper å tenke på selv er lang. Dere velger om vi skal ordne hele reisen, kun flyreisen eller om vi skal hjelpe med hotell, transport, guidet omvisning, utflukt, møterom, rebusløp, middager m.m.

Noen booker turene selv, det er både tidkrevende og utfordrende. Overlat dette til oss, slik at du kan bruke tiden til dine andre viktige arbeidsoppgaver. Det koster ingenting å spørre om et tilbud.

Feriereiser:
Vi selger ferie- og privatreiser under navnet Bennett Ferie. Spar tid og penger ved å bruke våre feriespesialister – vi har oversikt over tilbudene og kvalitetssikrede samarbeidspartnere, og en genuin interesse for å hjelpe deg som kunde med å finne den beste reiseopplevelsen. Vi sammenligner priser på fly, hotell, leiebil, turoperatører, charterselskaper og cruiserederier. Om du vil ha en ferdig pakke eller en reise tilpasset spesielt til deg – vi skreddersyr reiser i alle prisklasser!

Kontakt oss på . +47 37257325

Vi kan reiser – det er til din fordel. Vi forstår din verden, vår verden handler om deg.

Bennett sponser ØIF Grimstad Arendal